Βοδινό γάστρας με πορτοκάλι και ginger

Λαχταριστό βοδινό για γκουρμέ Κυριακές με φίλους.

Υλικά
750 γρ. μοσχάρι σπάλα
1/4 της κούπας αλεύρι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες γλυκοπατάτες ψιλοκομμένες
8 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κούπες νερό
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1,5 κούπα ζωμός μοσχαριού
1 κούπα χυμό ντομάτας
2 κουταλιές ξύσμα πορτοκαλιού
2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα ginger
2 κουταλιές αποξηραμένο θυμάρι
2 κουταλιές ρίγανη
3 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
2. Ρίχνετε μέσα στο μοσχάρι και από πάνω το αλεύρι.
3. Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε.
4. Το βάζετε στο φούρνο για περίπου τρεις ώρες μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι και ανακατεύετε ανά διαστήματα.
5. Βγάλτε τα φύλλα της δάφνης και σερβίρετε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης