Μπισκότα με καρύδια χωρίς αλεύρι

Μπισκότα με καρύδια χωρίς αλεύρι

Αν δοκιμάσετε αυτήν τη συνταγή θα εθιστείτε.

Υλικά
2 ασπράδια αυγών
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι ημίγλυκα δάκρυα σοκολάτα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
3. Τοποθετήστε τα ασπράδια στο μπολ του μίξερ και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να αφρίσουν.
4. Σταδιακά προσθέστε τη ζάχαρη και χτυπήστε μέχρι να σφίξουν, αλλά όχι να στεγνώσουν.
5. Προσθέστε το αλάτι, τα δάκρυα σοκολάτας, τα καρύδια, και τη βανίλια και ανακατέψτε καλά.
6. Με ένα κουταλάκι του γλυκού στάξτε μπισκοτάκια πάνω στο αντικολλητικό χαρτί (με αυτή τη δοσολογία φτιάχνονται περίπου 35 μπισκότα).
7. Τοποθετήστε το ταψί στη μεσαία θέση στον προθερμασμένο φούρνο, κλείστε την πόρτα και σβήστε τον φούρνο.
8. Μην ανοίξετε την πόρτα και αφήστε μέσα τα μπισκότα στο φούρνο για 6 ώρες ή όλη τη νύχτα μέχρι να κρυώσουν.
9. Αφαιρέστε τα προσεκτικά από το αντικολλητικό χαρτί και απολαύστε.