Εύκολα μπισκοτάκια καρύδας

Δοκιμάστε μια γρήγορη και εύκολη συνταγή με πλούσια γεύση καρύδας.

Υλικά
3/4 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι φυτικό λίπος
1 αυγό
1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 φλιτζάνι και 2 κουταλιές κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε φύλλα ψησίματος.
2. Με ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπήστε μαζί τη ζάχαρη, το φυτικό λάδι, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπολ μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
3. Ανακατέψτε μαζί το αλεύρι με το baking powder και το αλάτι σε ένα μπολ και προσθέστε τα στο προηγούμενο μείγμα
4. Προσθέστε και τις νιφάδες καρύδας και ανακατέψτε καλά.
5. Με ένα κουταλάκι του γλυκού φτιάξτε μπισκότα πάνω στα φύλλα ψησίματος και ψήστε για περίπου 10 λεπτά στο φούρνο.
6. Αφήστε τα για 2-3 λεπτά να κρυώνουν μες στο φούρνο και μετά αποσύρετε και αφήστε τα να κρυώσουν τελείως.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης