Λαβράκι στη λαδόκολλα με λαχανικά
Ό,τι πρέπει μετά την κρεοφαγία του Πάσχα
Υλικά
2 φιλέτα λαβράκι
1/2 κιλό φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη σε φέτες
2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μεγάλο κολοκύθι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζ λευκό ξηρό κρασί
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουτ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Ελάχιστο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
2. Κόψτε τρια φύλλα αντικολλητικό χαρτί κουζίνας, και στρώστε το ένα πάνω στο άλλο ακτινωτά. Απλώστε πάνω τα φασολάκια, τις πιπεριές, τα καρότα και το κολοκύθι.
3. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα, βάλτε τα πάνω στα λαχανικά και ρίξτε τον φρέσκο κόλιανδρο και τα κρεμμυδάκια.
4. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, κλείστε το πακέτο και τυλίξτε το καλά σε δυο κόλλες αλουμινόχαρτο.
5. Βάλτε το σε ένα ταψάκι, ρίξτε το κρασί και βάλτε το στο φούρνο.
6. Ψήστε το για 15 λεπτά, ελέγχοντας πως έχουν ψηθεί και τα λαχανικά.