Λαχταριστή μους γιαουρτιού με μάνγκο

Το καλοκαίρι χτυπά ήδη την πόρτα, οι βεράντες μας έχουν γίνει το καλύτερο στέκι για βραδινά ποτά και οι δροσερές συνταγές πρωταγωνιστούν στο καθημερινό μενού μας. Γι᾽ αυτό μια συνταγή για πεντανόστιμη και πανεύκολη σος γιαουρτιού με ζουμερό μάνγκο, είναι τουλάχιστον απαραίτητη, δεν νομίζετε;

Υλικά
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό

250γρ. κρέμα γάλακτος
250γρ. ζαχαρούχο γάλα

10γρ. ζελατίνη σε σκόνη
1 μεγάλο μάνγκο
1 πακέτο μπισκότα digestive



Εκτέλεση
1. Καθαρίστε το μάνγκο και κόψτε το σε μεσαία κομμάτια.
2. Χτυπήστε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει πηχτή, προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε
3. Ζεστάνετε 4 κουταλιές νερό σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε μέσα τη ζελατίνη. Ανακατέψτε καλά για να διαλυθεί και μόλις είναι έτοιμη ρίξτε τη μέσα στο μείγμα του γιαουρτιού.
4. Προσθέστε στο μείγμα το ζαχαρούχο γάλα και τα κομμάτια του μάνγκο και ανακατέψτε καλά.
5. Θρυμματίστε τα μπισκότα και μοιράστε τα σε 4 ποτήρια. Προσθέστε 2 κουταλιές του μείγματος της κρέμας, έπειτα 2 κομμάτια μάνγκο και άλλες 3 κουταλιές κρέμας. Γαρνίρετε με λίγα ακόμα κομμάτια μάνγκο. Βάλτε το στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά και σερβίρετε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης