Mύδια σαγανάκι σε δέκα λεπτά
Ένα υπέροχο πιάτο που δε χρειάζεται πάνω από είκοσι λεπτά συνολικά και υπόσχεται υπέροχη και πικάντικη γεύση.
Συστατικά
500 γραμμάρια μύδια καθαρισμένα.
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο.
5 τριμμένες ντομάτες.
Αλάτι ,πιπέρι, ρίγανη, Λίγη καυτερή πιπεριά,
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Φέτα χοντροκομμένη.
Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Οδηγίες
Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια βάζουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη. Επίσης βάζουμε και λίγη καυτή πιπεριά ή αν δε θέλουμε το φαγητό μας να βγει πικάντικο βάζουμε γλυκιά ψιλοκομμένη. Βράζουμε τη σάλτσα για 25 λεπτά. Στρώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι λίγη από τη σάλτσα, βάζουμε πάνω τα πλυμένα και στραγγισμένα μύδια και ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και βάζουμε επάνω κομμάτια φέτας. Τέλος ψήνουμε 10 λεπτά στους 180 βαθμούς. Καλή επιτυχία...