Σπαγγέτι με Αυγοτάραχο
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με αυγοτάραχο
Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι (500 γρ.)
25 φέτες αυγοτάραχο
8 κσ. ελαιόλαδο
1 κούπα πράσο ψιλοκομμένο
1/2 λεμόνι, χυμό και ξύσμα
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα σπαγγέτι (al dente). Ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ροδίζετε τα πράσα για 8-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνετε.
Κόβετε το αυγοτάραχο σε διάφανες, ψιλούτσικες, φέτες, αναμειγνύετε με το χυμό λεμονιού και 4 κ.σ. ελαιόλαδο.
Σουρώνετε το σπαγγέτι, προσθέτετε τα πράσα, ανακατεύετε, προσθέτουμε το αυγοτάραχο και ανακατεύετε πάλι.
Πασπαλίζετε με το ξύσμα λεμονιού και άφθονο πιπέρι. Σερβίρετε αμέσως.
Related
Bloggers
01
10