Ριζότο με Phildelphia
Το ριζότο είναι εύκολο αν το κάνετε όπως εμείς. Ακολουθήστε τη συνταγή και τα κομπλιμέντα είναι αναπόφευκτα με αυτό το εύκολο, αλλά τόσο εύγευστο πιάτο.
Υλικά
2 κούπες ριζότο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
5 αποξηραμένες καυτερές πιπεριές
Αλάτι
Λεμονοπίπερο
1 κουτί τυρί Phildelphia
¼ του κιλού παρμεζάνα
500 ml νερό
Εκτέλεση
1. Βάζουμε το βούτυρο σε μία αντικολλητική κατσαρόλα και το καίμε σε υψηλή θερμοκρασία.
2. Ρίχνουμε το ριζότο και το ανακατεύουμε μέχρι να γίνει διάφανο.
3. Ρίχνουμε 500 ml νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
4. Συμπληρώνουμε με το αλάτι και το λεμονοπίπερο. Δεν ξεχνάμε να ανακατέψουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
5. Προσθέτουμε την ώρα που βράζει τις καυτερές πιπεριές και λίγο πριν το ριζότο πιει όλο το νερό, βάζουμε όλο το τυρί, ενώ ταυτόχρονα κλείνουμε τη φωτιά.
6. Ανακατεύουμε ξανά και αφήνουμε στη φωτιά που έχει ήδη το μάτι μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το ριζότο μας.
7. Σερβίρουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα στο πιάτο.
Τυχερό Καρότσι κάθε 1 λεπτό, μόνο στα Carrefour!