Ανοιχτό Sandwich με πιπεριές και λιωμένο τυρί
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Ένα πανεύκολο και αμαρτωλά νόστιμο σάντουιτς
Υλικά
8 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
100 γραμμάρια gouda κομμένο σε κυβάκια
2 κουταλιές ελιές ψιλοκομμένες
λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε σε μικρούς κύβους τις πιπεριές, το τυρί gouda και τις ελιές.Τοποθετείτε σ' ένα μπολ όλα τα παραπάνω υλικά, προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σ' ένα ρηχό αντικολλητικό ταψί απλώνετε τις φέτες και μ' ένα κουτάλι τις περιχύνετε με το υλικό που έχετε μέσα στο μπολ. Τοποθετείτε το ταψί στο grill του φούρνου σας μέχρι να λιώσει το τυρί (περίπου για πέντε λεπτά) και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα.
*Tips
Όταν φτιάχνετε ανοιχτά sandwich, έχετε την ελευθερία να επιλέγετε πολύ εύκολα το υλικό που σας αρέσει. Για να λιώσει το τυρί γρήγορα θα πρέπει να το βάλετε στην πιο ψηλή σχάρα του φούρνου.