Μια διαφορετική πίτσα για… πρωινό!
Πόσες φορές δεν έχετε φάει για πρωινό την πίτσα που περίσσεψε από το προηγούμενο βράδυ; Όσο απολαυστική και να είναι αυτή η ένοχη λιχουδιά, έχουμε να σας προτείνουμε κάτι καλύτερο. Μια σπιτική πίτσα με τα πιο αγνά υλικά, ζεστή και λαχταριστή, η οποία θα είναι το τέλειο πρωινό του Σαββατοκύριακου!
Υλικά
2 αραβικές πίτες
ελαιόλαδο
τυρί μοτσαρέλα
τυρί παρμεζάνα
4 μεγάλα αυγά
τοματίνια (περίπου μια χούφτα), κομμένα στη μέση
2 κοτσάνια από φρέσκα, πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C
2. Αλείψτε τις πίτες (την κάτω πλευρά) με ελαιόλαδο και πασπαλίστε τις με λίγη μοτσαρέλα και παρμεζάνα μέχρι να καλυφθούν.
3. Βάλτε τις στο φούρνο και ψήστε τις για περίπου 3 λεπτά.
4. Βγάλτε τις από το φούρνο και σπάστε από ένα αυγό πάνω από κάθε πίτα. Ρίξτε από πάνω τα τοματίνια, τα κρεμμυδάκια, αλατοπιπερώστε και στάξτε λίγο ελαιόλαδο.
5. Βάλτε ξανά τις πίτες στο φούρνο για 5-6 λεπτά. Πασπαλίστε με τα κρεμμυδάκια που έχουν μείνει και σερβίρετε αμέσως.