Ένα λαχταριστό τυρένιο «δώρο» για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Επειδή το τραπέζι των Χριστουγέννων το θέλει το glamour του, το ορεκτικό που σας προτείνουμε σήμερα είναι ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να τους τρατάρετε με ένα από τα πιο ξεχωριστά και γευστικά χριστουγεννιάτικα σνακ που έχουν γευτεί ποτέ.
Υλικά
230γρ. τυρί κρέμα
1/2κ.γ. άνηθο
1/4κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/8κ.γ. αλάτι
φρέσκο πράσινο κρεμμυδάκι
κόκκινη πιπεριά
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ, αναμείξτε τον άνηθο, το σκόρδο και το αλάτι με το τυρί κρέμα μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα.
2. Καλύψτε ένα ορθογώνιο κουτάκι (μπορείτε να κρατήσετε αυτό του τυριού κρέμα) με πλαστική διαφάνεια και ρίξτε μέσα το μείγμα.
3. Βάλτε το στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες. Πριν το σερβίρετε, βάλτε το παγωμένο κομμάτι τυριού σε μια πιατέλα και διακοσμήστε το με ένα φιόγκο από πράσινο κρεμμυδάκι και τετράγωνα κομματάκια κόκκινης πιπεριάς, σαν πουά περιτύλιγμα.