Εύκολα σοκολατένια «γλυπτά»
Μια συνταγή για σοκολατάκια με μόλις δύο υλικά.
Φτιάξτε υπέροχα τρισδιάστατα σοκολατάκια εύκολα.
Υλικά
100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα χοντροκομμένη
100 γραμμάρια καλής ποιότητας μαύρη σοκολάτα χοντροκομμένη
Εκτέλεση
1. Λιώστε τη λευκή και τη σκούρα σοκολάτα σε δύο ξεχωριστά πυρίμαχα μπολ πάνω από νερό που σιγοβράζει, φροντίζοντας τα μπολ να μην αγγίζουν το νερό. Στη συνέχεια αφήστε τις σοκολάτες να κρυώσουν λίγο.
2. Στα καλούπια για τα σοκολατάκια τοποθετήστε ένα κουταλάκι του γλυκού λευκ'η και ένα κουταλάκι του γλυκού σκούρα σοκολάτα σε κάθε καλούπι και με ένα ξυλάκι ανακατέψτε τις σοκολάτες ελαφρά.
3. Χτυπήστε ελαφρά τα καλούπια στον πάγο της κουζίνας για να σκάσουν όποιες φυσαλίδες και αφήστε τα σοκολατάκια να κρυώσουν εντελώς. Βάλτε τα καλούπια στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον μέχρι τα σοκολατάκια να «σφίξουν» και σερβίρετε.
Διαβάστε επίσης:
Υπέροχη mousse σοκολάτας με φουντούκια