Ζουμερό κόντρα φιλέτο με σαλάτα ζυμαρικών σε 15 λεπτά!

Ένα γρήγορο, πλήρες γεύμα που θα σας ενθουσιάσει.

Τώρα πια δεν θα έχετε καμία δικαιολογία για delivery, όσο κουρασμένοι και αν γυρίζετε από τη δουλειά.

Υλικά
2 κούπες πένες (άβραστες)
1κ.σ. σκορδοπίπερο
1 1/2 κούπα κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1 1/2 κούπα κόκκινη πιπεριά σε λεπτές φέτες
1/4 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός
3κ.σ. μουστάρδα Dijon
2κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1κ.γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1κ.γ. λιωμένο σκόρδο
1/4κ.γ. αλάτι
1/4κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/4 κούπας ανθότυρο σε κομμάτια

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ, στους 190C.
2. Ενώ το γκριλ ζεσταίνεται, βάλτε τις πένες να βράσουν μέχρι να γίνουν αλ ντέντε. Σουρώστε τις καλά και βάλτε τις στην άκρη.
3. Πασπαλίστε το φιλέτο με το σκορδοπίπερο και βάλτε το σε ένα ταψάκι για γκριλ. Ψήστε το για περίπου 10 λεπτά (στα 5 λεπτά γυρίστε το ανάποδα) ή μέχρι να γίνει όπως ακριβώς το θέλετε. Αφήστε το να σταθεί για 5 λεπτά και έπειτα κόψτε το διαγώνια σε λεπτές φέτες.
4. Αναμείξτε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα 8 υλικά (μέχρι και το μαύρο πιπέρι) σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε μέσα τα μακαρόνια και τις φέτες του φιλέτου, ανακατέψτε καλά και τέλος προσθέστε το ανθότυρο. Σερβίρετέ το ζεστό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης