Σκορδάτες γαρίδες αλά σπανιόλα
Ο απόλυτος μεζές.
Γεύση με το μεγαλείο της απλότητας και της ταχύτητας μαγειρέματος. Τη συνοδεύουμε με φρέσκο ψωμί ή λαγάνα για ευχαριστηθούμε την πεντανόστιμη σάλτσα.
Συστατικά συνταγής
-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-1/2 ποτήρι Real Sangria -6 σκελίδες σκόρδο κομμένες λεπτές φετούλες
-20 μεγάλες γαρίδες
-1 ξερή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
-1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
-Αλάτι
Οδηγίες συνταγής
Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τις γαρίδες καθαρισμένες, μαζί με την καυτερή πιπεριά, προσθέτουμε το 1 ½ ποτήρι Real Sangria. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά, τις γυρνάμε και συνεχίζουμε για άλλα 2 λεπτά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, λίγο αλάτι και σερβίρουμε.
Βάλτε στο τραπέζι σας ένα μπουκάλι Real Sangria και θα δέσει καταπληκτικά
Διάρκεια: 9 λεπτά