Ζουμερά σπαράγγια με προσούτο

Ζουμερά σπαράγγια με προσούτο

Ένα πολύ νόστιμο και gourmet ορεκτικό είναι τα σπαράγγια τυλιγμένα σε λαχταριστό προσούτο. Τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε ένα επίσημο γεύμα.

Υλικά

10 φέτες προσούτο (κομμένο στη μέση)

20 σπαράγγια (κομμένα διαγωνίως στην ρίζα τους)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Τυλίξτε μία φέτα προσούτο γύρο από κάθε σπαράγγι.

2. Προθερμαίνετε τον φούρνο στο γκριλ. Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο τα σπαράγγια, πολύ λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα βάζετε το γκριλ για 4 λεπτά και μετά τα γυρνάτε από την άλλη μεριά για άλλα 4 λεπτά, μέχρι το προσούτο να πάρει χρώμα και τα σπαράγγια να πάρουν φωτεινό χρώμα. Σερβίρετε αμέσως.

Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour