Τα πιο νόστιμα και χαριτωμένα πασχαλινά μπισκότα

Σχεδόν θα τα ακούσετε να τιτιβίζουν!

Λίγη φαντασία, λίγα υλικά, λίγος χρόνος, βάλτε τα όλα μαζί και το αποτέλεσμα θα είναι τεράστια απόλαυση και πολλά χαμόγελα. Τα πασχαλινά σας μπισκοτάκια σε μορφή μικρών, κίτρινων, τρισχαριτωμένων κοτόπουλων θα είναι το hit του τραπεζιού!

Υλικά
1 ζύμη για μπισκότα της Pillsbury
1 κούπα έτοιμη σαντιγί (όπως γκαρνί γιώτης)
κίτρινο τζελ για χρωματισμό φαγητού
γλυκόριζα με ζαχαρωτό κίτρινο περίβλημα
ζαχαρωτά ζελεδάκια σε πορτοκαλί χρώμα
18 ημίγλυκες σταγόνες σοκολάτας, κομμένες στη μέση

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Κόψτε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια με τη βοήθεια ενός ποτηριού και βάλτε τα με απόσταση ανάμεσά τους σε ένα ταψί. Ψήστε τα για 10 με 12 λεπτά ή μέχρι οι άκρες να πάρουν χρώμα. Αφήστε τα να κρυώσουν για 2 λεπτά, βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν τελείως.
2. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τη σαντιγί και 2 με 3 σταγόνες από το κίτρινο τζελ, μέχρι να αναμειχθούν καλά. Αλείψτε όλα τα μπισκότα με το μείγμα.
3. Στολίστε τα μπισκότα χρησιμοποιώντας τα μισά από τις σταγόνες σοκολάτας ως μάτια, τη γλυκόριζα για φτερούγες και τα πορτοκαλί ζαχαρωτά για το ράμφος και τα πόδια, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης