Εύκολα crumble με ανάμεικτα μούρα
Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτά τα crumble με βρώμη, αμύγδαλα, καρύδα και μούρα μέσα σε 40 λεπτά.
Δημητριακά συνδυάζονται με διάφορα μούρα σε ένα γλύκισμα έτοιμο σε πολύ λίγο χρόνο.
Υλικά
500 γραμμάρια κατεψυγμένα ανάμεικτα μούρα, αποψυγμένα
1/4 του φλιτζανιού ψιλή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κορνφλάουρ
3/4 του φλιτζανιού νιφάδες βρώμης
1/2 φλιτζάνι τριμμένη ψίχα καρύδας
1/3 του φλιτζανιού νιφάδες αμυγδάλου
1/3 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
50 γραμμάρια βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρά τέσσερα πυρίμαχα μικρά σκεύη. Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το κορνφλάουρ, τη ζάχαρη και τα μούρα.
2. Μοιράστε με ένα κουτάλι το μείγμα στα σκεύη σας και βάλτε τα σε ένα ταψί.
3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά μαζί τις νιφάδες βρώμης, την καρύδα, τις νιφάδες αμυγδάλου, την καστανή ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο. Μοιράστε το μείγμα πάνω από εκείνο των μούρων στα σκεύη σας.
4. Ψήστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν τα γλυκά σας χρυσό χρώμα και σερβίρετε μαζί με παγωτό.