Η πιο κολασμένη γέμιση για σάντουιτς: Τσένταρ, μπέικον και αβγά!
Κάνε ένα διάλειμμα από τη δίαιτα, και δοκίμασε αυτό το μαγικό φαγητό.
Ναι, το ξέρουμε, το μπέικον μαζί με το τσένταρ και κάμποσα αβγά δεν είναι και ο πιο διαιτητικός συνδυασμός. Αξίζει όμως να παρεκτραπείτε για λίγο και να φτιάξετε αυτή την φανταστική γέμιση που θα πάει τα σάντουίτς σας σε νέο επίπεδο απόλαυσης και νοστιμιάς. Αλήθεια.
Υλικά
6 αβγά
4 φέτες μπέικον
1/2 κούπα μαγιονέζα
1κ.σ. μουστάρδα
1κ.γ. ξίδι
1κ.γ. αποξηραμένος μαϊντανός
1κ.γ. αλάτι
1/2κ.γ. πιπέρι
1/4 κούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
1. Βάλτε τα αβγά σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι και γεμίστε το με νερό μέχρι να τα καλύψει. Αφήστε το να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά και έπειτα απομακρύνετέ το από το μάτι, καλύψτε το με το καπάκι και αφήστε το για 15 λεπτά. Ξεβγάλτε τα αβγά με κρύο νερό.
2. Όσο τα αβγά κρυώνουν, κόψτε το μπέικον σε μπουκιές και τηγανίστε το μέχρι να γίνει τραγανό. Στραγγίξτε το λίπος και αφήστε το στην άκρη.
3. Καθαρίστε τα αβγά και λιώστε τα καλά με ένα πιρούνι. Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε το μπέικον και το τσένταρ. Μπορείτε να το σερβίρετε ως γέμιση σε σάντουιτς ή σε ένα μπολ συνοδεία κράκερ, τσιπς ή τορτίγιας.