Απίστευτα noodles στο φούρνο με τόνο και μανιτάρια
Μια λιχουδιά για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα.
Ελάτε να διώξουμε τη μαυρίλα της Δευτέρας με τον πιο νόστιμο και λαχταριστό τρόπο, φτιάχνοντας αυτό το πεντανόστιμο πιάτο ζυμαρικών στο φούρνο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
1 πακέτο πλατιά noodles αβγού
1/4 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κούπα αρακάς, κατεψυγμένος
2 κονσέρβες τόνος σε νερό, στραγγισμένος
2 κονσέρβες κρέμα μανιταριών
1/2 κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
1 κούπα τριμμένα τσιπς (απλά)
Εκτέλεση
1. Βράστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου για 8 με 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε τα και αφήστε τα στην άκρη. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε καλά τα noodles, το κρεμμύδι, τη 1 κούπα τσένταρ, τον αρακά, τον τόνο, τη κρέμα μανιταριών και τα μανιτάρια. Ρίξτε το μείγμα σε ένα πιρέξ και πασπαλίστε το με τα τσιπς και την υπόλοιπη 1 κούπα τσένταρ.
3. Ψήστε τα noodles για 15 με 20 λεπτά ή μέχρι το τυρί να αρχίσει να αφρίζει. Αφήστε το 10 λεπτά να σταθεί και σερβίρετε.