Μπουκίτσες με τραγανή ζύμη και γέμιση από λαχταριστό τυρί, μπέικον και πιπεριές
Σκέτη τρέλα!
Πέντε υλικά, μερικά απλά βήματα που καταφέρνει και η πιο αρχάρια μαγείρισσα και έχετε ένα ταψί γεμάτο αφράτες μπουκίτσες, από τις οποίες σας εγγυόμαστε ότι δε θα μείνει ψίχουλο.
Υλικά
1 πακέτο φύλλα ζύμης
120γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
4 φέτες μπέικον, ξεροψημένες και ψιλοκομμένες
3κ.σ. ψιλοκομμένες jalapenos από βάζο
1/4 κούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
2. Απλώστε τα φύλλα ζύμης σε μια καθαρή επιφάνεια και κόψτε κάθε φύλλο στη μέση, διαγώνια, και μετά κάθε μισό σε άλλα 4 κομμάτια, ώστε να φτιάξετε 8 ίσα φύλλα ζύμης.
3. Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμείξτε καλά το τυρί κρέμα, το μπέικον, τις jalapenos και το τυρί τσένταρ.
4. Βάλτε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα στο κέντρο κάθε τετράγωνου κομματιού ζύμης και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα, σκεπάζοντάς το και ενώνοντάς τις μαζί (σαν πουγκί). Βάλτε τα πουγκάκια σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί και ψήστε τα για 8 λεπτά ή μέχρι η ζύμη να πάρει χρώμα.