Το πιο αφράτο και λαχταριστό γλάσο για τα κέικ σας, έτοιμο σε 15 λεπτά!
Δεν έχετε δοκιμάσει πιο νόστιμο!
Η μισή νοστιμιά στα κέικ και στα cupcakes δεν είναι άλλη από το υπέροχο, παχύρευστο, γλάσο ή frosting, το οποίο πάει τη γεύση του ήδη υπέροχου γλυκού σε άλλα επίπεδα. Εμείς βρήκαμε την συνταγή για το καλύτερο frosting που έχετε φτιάξει ή/και δοκιμάσει ποτέ, που γίνεται μέσα σε μόλις ένα τεταρτάκι της ώρας, και σας την παρουσιάζουμε.
Υλικά
1/4 κούπας βούτυρο, μαλακωμένο
1 πακέτο τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1κ.γ. χυμός λεμονιού
1 3/4 κούπας άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
1. Ρίξτε το βούτυρο, το τυρί κρέμα, το εκχύλισμα βανίλιας και το χυμό λεμονιού στο μπολ του μίξερ και χτυπήστε τα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα.
2. Συγκεντρώστε όλο το μείγμα από τα τοιχώματα στη μέση και ρίξτε μέσα την άχνη ζάχαρη. Χτυπήστε το σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι η ζάχαρη να δέσει με το υπόλοιπο μείγμα. Ανεβάστε την ταχύτητα και χτυπήστε το μείγμα κι άλλο μέχρι το γλάσο να γίνει ελαφρύ και αφράτο (περίπου 3 λεπτά). Το γλάσο σας θα «καθήσει» και θα γίνει πιο σφιχτό όταν το βάλετε στο ψυγείο.