Λαχταριστή παγωμένη μους πραλίνας σε 3 βήματα!
Ζέστη; Ποια ζέστη;
Κοντεύετε να τρελαθείτε κι εσείς από αυτό το μείγμα ζέστης, υγρασίας και άπνοιας μέσα στο οποίο ζούμε τις τελευταίες μέρες όσοι μείναμε στην πόλη; Κι εμείς. Για αυτό αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να φτιάξουμε κάτι που θα μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε και να βρούμε λίγη δροσιά. Δηλαδή, αυτή τη συγκλονιστική μους πραλίνας με φουντούκια και βατόμουρα!
Υλικά
2 κούπες γιαούρτι 2%
1/2 κούπα πραλίνα, τύπου μερέντα
1 κούπα φρέσκα βατόμουρα
1/4 κούπας ψημένα, ψιλοκομμένα φουντούκια
τριμμένη μαύρη σοκολάτα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε με απαλές κινήσεις την πραλίνα με το γιαούρτι με μια σπάτουλα.
2. Καλύψτε με ζελοφάν και αφήστε το μείγμα να παγώσει για τουλάχιστον 20 λεπτά -ιδανικά για 2 ώρες.
3. Μοιράστε το σε ατομικά μπολ και γαρνίρετε με τα βατόμουρα, τα φουντούκια και την τριμμένη σοκολάτα.