Αφράτα και πικάντικα ψωμάκια με σκόρδο

Αφράτα και πικάντικα ψωμάκια με σκόρδο

Ένα ορεκτικό από τα χεράκια σας γεμάτο νοστιμιά και γεύση.

Το τέλειο ορεκτικό για να ξεκινήσετε το γεύμα σας είναι ο συνδυασμός ψωμιού με την πικάντικη γεύση του σκόρδου -κάτι ξέρουν οι Ιταλοί που το έχουν καθιερώσει. Ετοιμάστε τις κοιλιές σας για το δείπνο που θα ακολουθήσει, με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Υλικά
250γρ βούτυρο
30γρ. πελτέ ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
½ κ.σ. θυμάρι
½ κ.σ. δενδρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
1 ζεστή μπαγκέτα

Εκτέλεση
1. Χτυπήστε το βούτυρο και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να αναμειχθούν καλά.
2. Κόψτε την μπαγκέτα στη μέση και αλείψτε το εσωτερικό της με το μείγμα του βουτύρου.
3 . Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c ή στη σχάρα μέχρι να ροδίσει το ψωμί. Σερβίρετε αμέσως.