Kate Middleton: Ένα φόρεμα πλύνε βάλε

Η Δούκισα του Cambridge έχει κάνει το μπλε πουά φόρεμα δεύτερο δέρμα.

Όσοι βιαστήκατε να κακοχαρακτηρίσετε την κυρία Vogue, Anna Wintour, πως συνηθίζει να φοράει τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά, τότε ξανακοιτάξτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της Kate Middleton και θα δείτε άλλη μία υποψήφια για αδίκημα ενάντια στη μόδα.

Η φρεσκοπαντρεμένη Catherine, όχι μόνο δε διστάζει να λανσάρει οικονομικά ρούχα από megastores όπως το Zara, αλλά ποντάρει σε ένα χαμηλό προφίλ, διακριτικό και προσιτό στη μέση βρετανίδα. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα μαυρόασπρο polka dot φόρεμα ως καλεσμένη σε γάμο στην εκκλησία St. Michael and All Angels την προηγούμενη εβδομάδα το οποίο και συνδύασε με μαύρη λεπτή ζώνη και μαύρες γόβες. Μέχρι εδώ καλά, αλλά αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 2007 τότε θα εντοπίσουμε το ατόπημα της αγαπημένης Kate και θα της βγάλουμε κόκκινη κάρτα.

Βγαίνοντας από το γνωστό και μη εξαιρεταίο Boujis του Λονδίνου, μετά από μία κεφάτη βραδιά με την αδελφή της, η Δούκισα του Cambridge φορούσε το ίδιο πουά φόρεμα απλά συνδυασμένο με πιο φαρδιά ζώνη και μαύρο παλτό. Μπορεί να της κάνουμε μικρή παρατήρηση για τη στιλιστική της επιλογή, αλλά δεν παύει να εμπνέει όλες τις σύγχρονες γυναίκες να ανακυκλώσουν τη γκαρνταρόμπα τους επανεφευρίσκοντάς τη.

Ακολουθήστε το παράδειγμα της συζύγου του πρίγκηπα William και μη διστάσετε να φορέσετε ξανά και ξανά το ίδιο ρούχο.
Αφού το έκανε η νιόπαντρη πριγκίπισα που έχει εξελιχθεί σε καινούριο fashion icon, γιατί όχι και εσείς;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης