Easter Red: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το Πασχαλινό κόκκινο

Easter Red: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το Πασχαλινό κόκκινο

NDP PHOTO AGENCY

Το τέλειο look με σατέν φούστα για τις ημέρες που έρχονται σοφιστικέ cardigan.

Το πώς φτάσαμε μέχρι το Πάσχα ούτε που το καταλάβαμε. Με αυτά και με εκείνη πλησιάζει η πιο μεγάλη γιορτή της άνοιξης και είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις κάνει ακόμα την παραμικρή προσπάθεια να δεις τι θα φορέσεις. Επειδή, όμως, ακολουθεί η Μεγάλη Εβδομάδα (ναι κι όμως!), εμείς θα φροντίσουμε να έχουμε για σένα το κατάλληλο brief, ώστε να ξέρεις ήδη από τώρα πώς θα βάλεις το κόκκινο, το πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν.

Ελένη Μενεγάκη: Το λευκό σακάκι της είναι η επιλογή που θα κάνουμε για το Πάσχα

https://www.instagram.com/p/C5qTapbtBlw/

Και όλο αυτό δεν το φροντίσαμε μόνοι μας, αλλά με τη βοήθεια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που μας έχει αλλάξει τη ζωή φέτος με το Shopping Star της και τα σύνολα, που μας παρουσιάζει καθημερινά. Γιατί δεν βλέπουμε μόνο τα outfits που τελικά δημιουργούν για την πασαρέλα οι υποψήφιες, αλλά και τα σύνολα της Ηλιάνας, που είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Μετά και από μία τηλεοπτική σεζόν στο My Style Rocks και έχοντας αναλάβει πλέον το ρόλο της παρουσιάστριας στο Star η Ηλιάνα έχει βρει όπως φαίνεται και το προσωπικό της στυλ.

https://www.instagram.com/p/C523quqtB6R/

Πώς να φορέσεις το κόκκινο ενόψει του Πάσχα.

Ένα περίεργο συμπέρασμα για το κόκκινο είναι ότι μιλάμε για το χρώμα που κυριαρχεί τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες γιορτές που έχουν όμως αυτό το κοινό χαρακτηριστικό. Την άνοιξη βέβαια το κόκκινο μας θυμίζει τις κατακόκκινες παπαρούνες, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμάσεις από τώρα ένα σύνολο με έντονο κόκκινο που θα αξιοποιήσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

HLIANA_PAPAGEWRGIOY-(2).jpg

NDP PHOTO AGENCY

Και η Ηλιάνα σου έχει την τέλεια πρόταση: λευκή satin slip skirt σε maxi γραμμή, κόκκινη preppy ζακέτα με κουμπιά, κόκκινο mini top handle τσαντάκι και ένα ζευγάρι κατακόκκινα, λουστρίνι sling backs. Τα επίσης κλασικά και συνάμα παιχνιδιάρικα κοσμήματά της με πέρλες ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το outfit.

HLIANA_PAPAGEWRGIOY-(4).jpg

NDP PHOTO AGENCY

Kαι κάπως έτσι μπορείς και εσύ να φορέσεις το κόκκινο με ένα θηλυκό και elegant look όπως αυτό της Ηλιάνας, κάνοντας τρεις μικρές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου. Ακολουθούν τα καλύτερα red items του φετινού Πάσχα.

Ζακέτα μαρινιέρα: Η Σοφία Καρβέλα συνδύασε το hero piece της άνοιξης με το τζιν της παντελόνι

Shop the look: