Βρήκαμε το καλοκαιρινό office set της Σταματίνας Τσιμτσιλή -Αντίο σακάκι!

Βρήκαμε το καλοκαιρινό office set της Σταματίνας Τσιμτσιλή -Αντίο σακάκι!

Είναι η καλύτερη επιλογή για τα πρωινά outfits του γραφείου.

Καλοκαιράκι προ των πυλών, αν και με αυτές τις θερμοκρασίες στην πραγματικότητα ζούμε ήδη σε ρυθμούς καλοκαιριού ακόμα και αν δεν έχουμε μπει επίσημα σε αυτό. Αν δεν έχεις ακόμα κάνει ντουλάπες, τότε μέσα στο επόμενο διάστημα προφανώς και θα πρέπει να το κάνεις. Να δεις λίγο τις επιλογές σου και τις ανάγκες της πρώτης επίσημης wish list του καλοκαιριού. Το κομμάτι που θα διαπιστώσεις ότι έχεις τις λιγότερες επιλογές και τις περισσότερες ελλείψεις είναι σίγουρα το πρωινό σου office look, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε μάθει να αξιοποιούμε τις εναλλακτικές που έχουμε στα χέρια μας μέσα στο καλοκαίρι και κάπως έτσι καταλήγουμε με ένα σακάκι στα χέρια.

3 φορέματα από τη συλλογή της Ελένης Μενεγάκη που είναι ιδανικά για καλεσμένη σε βάφτιση

https://www.instagram.com/p/C7Dz0R3MwVL/

Και λέω στα χέρια, γιατί προφανώς και δεν μπορείτε να αντέξετε μέσα στη μέρα σας ένα ανοιξιάτικο σακάκι πάνω στο σώμα σας. Οπότε αναζητείται έμπνευση, αναζητείται office summer look για όλες τις ώρες, αναζητείται η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό σακάκι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μία πολύ ωραία πρόταση να σου κάνει και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει με το δικό της αγαπημένο top, που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το σακάκι στις πρωινές μας εμφανίσεις για το γραφείο.

Το halter top της Σταματίνας που θα μας κάνει να πούμε αντίο στα σακάκια!

Προφανώς και τα παντελόνια είναι η πιο εύκολη και άνετη λύση για ένα πρωινό στο γραφείο. Γενικά τα παντελόνια μπορούν να γίνουν πολύ δροσερά, όταν είναι κατασκευασμένα από το σωστό ύφασμα και έχουν τοη σωστή απόχρωση. Η Σταματίνα έκανε, λοιπόν, ένα σύνολο που μπορείς να φορέσεις και εσύ καθημερινά στο γραφείο και να κάνει πραγματικά τη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα set με wide leg παντελόνι με ψηλή μέση και cut outs στη μέση.

stamatina-tsimtsili-(7).jpg

Από πάνω όμως δεν φόρεσε ούτε σακάκι, ούτε πουκάμισο, ούτε γιλέκο αλλά ένα cropped halter neck τοπάκι σε ασορτί χρώμα και ύφασμα με το παντελόνι της, με χαμηλή πλάτη που της ταίριαζε πολύ. Μία πολύ ωραία εναλλακτική σε όσες θέλουν να διαφέρουν και να κάνουν μια πιο θηλυκή και πρωτότυπη επιλογή από το κλασικό σακάκι.

stamatina-tsimtsili-(6).jpg

Το peach κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου έχει το χρώμα που έλειπε από τη ντουλάπα μας

Shop the look: