Shirt dress vs sharong: Ναι, η Σταματίνα Τσιμτισλή συνδύασε τις δύο τάσεις σε ένα φόρεμα

Shirt dress vs sharong: Ναι, η Σταματίνα Τσιμτισλή συνδύασε τις δύο τάσεις σε ένα φόρεμα

Eίναι το τέλειο item για τις καθημερινές αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Μπορεί για τους περισσότερους να έχει έρθει η καλοκαιρινή σεζόν και να έχουμε ξεκινήσει τα ταξιδάκια και τις εκρδομές μας, ωστόσο πίσω στην τηλεοπτική πραγματικότητα δεν έχει ακόμη τελειώσει τίποτα και εμείς απολαμβάνουμε ακόμα την παρέα των αγαπημένων μας εκπομπών. Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία παρουσιάστρια που κέρδισε για άλλη μια φορά το στοίχημα με την τηλεθέαση και ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, που την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Οπότε και η επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα τη βρει στον αέρα του Alpha να μας λέει μία από τις πρώτες καλημέρες μαζί με την παρέα της. Μέχρι τον Ιούλιο πάντως εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το Happy Day και το προσωπικό Instagram account της Σταματίνας, όπου μας δίνει τις τέλειες ιδέες για το καλοκαιρινό μας ντύσιμο.

Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

https://www.instagram.com/p/C71L0_1salC/

Η Σταματίνα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο προσωπικό στυλ, που συνδυάζει το διαχρονικό και το κλασικό με τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν και όλα αυτά μέσα σε εξαιρετικά σύνολα με άψογο styling. Αν και η ίδια είναι γνωστή για την αδυναμία της στα mini, φέτος έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στα midi φορέματα και αυτή τη φορά βρήκε ένα πολύ αγαπημένο σχέδιο, που πρέπει να βάλεις και εσύ στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τέλειο λευκό φόρεμα του καλοκαιριού.

Το shirt dress ξέρουμε όλες ότι ανήκει στα classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ένα εύκολο all day σχέδιο, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ σε μία χαλαρή έξοδο. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να μας παρουσιάσει την πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του με ένα item που έχει την υπογραφή ενός αγαπημένου ελληνικού brand. Μιλάμε για ένα φόρεμα από την SS24 collection των Mallory The Label, που συνδυάζει τρεις τάσεις σε ένα φόρεμα: το shirt dress, τα κρόσσια και το sharong style.

stamatina-tsimtsili-(9).jpg

H Σταματίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mettalic πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα, δημιουργώντας ένα outfit για όλες τις ώρες.

stamatina-tsimtsili-(7).jpg

6 sophisticated items που ταιριάζουν στο καλοκαίρι σου

Shop the look: