Celine Dion: Το ολόλευκο empowering σύνολο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της -Style icon για πάντα

Ναταλία Κατσακιώρη
Celine Dion: Το ολόλευκο empowering σύνολο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της -Style icon για πάντα

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

H συγκινητική βραδιά της μεγάλης ερμηνεύτριας και το iconi look της.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και η πορεία της ζωής της, εκτός από την εντυπωσιακή καριέρα της, μας έχει κάνει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με την Celine Dion. Η αποχή της εδώ και χρόνια από τη σκηνή, ο θάνατος του άνδρα της και η διάγνωση της σπάνιας ασθένειάς της ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης γύρω από το όνομά της, μέχρι που η ίδια αποφάσισε να εμφανιστεί ξανά και να μιλήσει ανοιχτά για όσα της συμβαίνουν. Ατρόμητη, αληθινή και υπέροχη, την είδαμε σε συνεντεύξεις, σε shows αλλά και στη σκηνή των Grammys του 2024 να παραδίδει το βραβείο της Taylor Swift. Και κάπως έτσι ήρθε και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

https://www.instagram.com/reel/C7UEP5QxUA_/

Μία ιστορία που αξίζει φυσικά να ειπωθεί και να την παρακολουθήσει κανείς μέσα από τη συχνότητα του Prime. Το ντοκιμαντέρ «I am Celine Dion» θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του έχει ήδη πραγματοποιηθεί με την απόλυτη πρωταγωνίστρια Celine Dion να είναι φυσικά εκεί και να καταχειροκροτείται από το κοινό, όπως ήταν αναμενόμενο.

https://www.instagram.com/p/C7RtSZ2xqnk/

Το total white look και οι ευχαριστίες στα παιδιά της.

Έχεις να εμφανιστείς στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή σου και είσαι η Celine Dion, φυσικά και φοράς λευκό. Μιλάμε για ένα χρώμα σταθμό στην καριέρα της και μία συμβολική απόχρωση, που εκτός από την αγνότητα και την ειρήνη έχει συνδεθεί και με το φεμινιστικό κίνημα. Το λευκό δεν είναι τυχαίο το χρώμα που επιλέγουν πολλές διάσημες κυρίες σε ξεχωριστές για εκείνες στιγμές, μιας και το power white έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Έτσι και η Celine Dion ψήφισε total white και φυσικά δικαιώθηκε.

NY Special Screening of

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

Την είδαμε με μία maxi slip skirt και ένα ασορτί πουκάμισο με ρομαντικό δέσιμο στο λαιμό. Μία διακριτική ζώνη με λάμψεις και μαύρο δέρμα συμπλήρωσε το look μαζί με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και κάποια βραχιόλια.

NY Special Screening of

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

Η ίδια σε ένα πολύ συγκινητικό λόγο ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, τους φίλους της και τα παιδιά της που βρίσκονται κοντά της όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, από όταν η ίδια διαγνώστηκε με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Η Δέσποινα Βανδή με cargo βερμούδα -Το τέλειο παντελόνι για το summer office look μας

2017 Billboard Music Awards - Show

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Invision

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής, ενώ ο γιος της ανέβηκε για να της δώσει ένα μαντήλι, καθώς εκείνη τελείωσε το λόγο της με τα παρακάτω λόγια: «Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, που συμμετέχετε στο ταξίδι μου. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια επιστολή αγάπης σε όλους σας. Ελπίζω να σας ξαναδώ πολύ σύντομα».