Η Ευγενία Σαμαρά στην Ανδριατική δοκιμάζει το λευκό μπικίνι που θα φοράμε στο repeat

Από το ταξίδι της στην Ανδριατική με αγάπη!

Αυτό θα πει διακοπές! Μπορεί να είχε μία πολύ busy χρονιά με δικό της τηλεπαιχνίδι, θέατρο και πολλές εμπορικές υποχρεώσεις που τρέχει στα προσωπικά της social media, αλλά η Ευγενία Σαμαρά συγκαταλέγεται στις μεγάλες κερδισμένες αυτής της σεζόν. Από Σεπτέμβριο περιμένουμε μάλιστα να τη δούμε και στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Έχω παιδιά», μία κωμωδία που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Αμέσως μετά το κλείσιμο των υποχρεώσεών της, λοιπόν, η Ευγενία, που είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ταξίδια απολαμβάνει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών αλλά και του εξωτερικού.

Boat style: Πώς να ντυθείς σε μία ολοήμερα κρουαζιέρα; 5 απλά σύνολα για να αντιγράψεις

Πρόσφατα βρέθηκε στην Κένυα μαζί με φίλους της όπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται σε ένα roadtrip στην Ανδριατική θάλασσα, που την έχει καταπλήξει αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της και τις λεζάντες, όπου περιγράφει τις περιπέτειές της. Η Ευγενία μάλιστα φαίνεται ότι έχει βρει τα καλύτερα επίσης summer items που αξίζει να έχεις και εσύ μαζί σου στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Ευγενία Σαμαρά: Το δικό της hero piece είναι το λευκό της μπικίνι.

Πώς ξεκινάς πάντα την καλοκαιρινή σου βαλίτσα; Με τα μαγιό σου φυσικά! Αν δεν αποφασίσεις τι μαγιό θέλεις να φορέσεις, τότε δεν μπορείς να κάνεις παραπάνω σχέδια ακριβώς γιατί όλα τα καθημερινά μας outfits χτίζονται γύρω από το μαγιό της μέρας. Η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται να αγαπά πολύ τα καλοκαιρινά looks και να φροντίζει να είναι όσο το δυνατόν πιο εφευρετική στα σύνολά της αυτή την περίοδο.

Ανάμεσα, όμως, σε όλα τα πολύχρωμα outfits που βλέπουμε να φοράει αυτούς τους μήνες ξεχωρίσαμε και ένα μαγιό που φαίνεται ότι είναι το δικό της hero piece, το λευκό μπικίνι. Η ίδια έχει επενδύσει σε δύο διαφορετικά σχέδια, ένα κλασικό τριγωνάκι και ένα strapless bikini, τα οποία φοράει στο repeat. Και τα δύο βέβαια, αν το παρατηρήσεις, έχουν ιδιαίτερα υλικά με χαρακτηριστική υφή.

Εμείς βρήκαμε και τα δύο αυτά μπικίνι της -που by the way έχουν και ελληνική υπογραφή- και μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ λίγο πριν φύγεις για διακοπές.

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης