Επιχείρηση Αύγουστος: Τα 5 δροσερά παντελόνια που είναι elegant παρά τον καύσωνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Επιχείρηση Αύγουστος: Τα 5 δροσερά παντελόνια που είναι elegant παρά τον καύσωνα

Πέντε ανάλαφρα παντελόνια για το πρώτο super ζεστό Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με καύσωνα και επειδή είμαστε ήδη στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού ίσως νιώθουμε ότι κάπως έχουμε στερέψει από ιδέες και έμπνευση. Και όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο αναζητάς κάτι εύκολο και άνετο για να μπορέσεις να περάσεις αυτές τις δύσκολες μέρες. Aka ένα παντελόνι.

Waterfall necklace: Το styling tip που θα αναβαθμίσει το απλό λευκό μπλουζάκι σου το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C8yyiM8N_y_/

Παντελόνι με καύσωνα; Δεν ακούγεται καλή ιδέα. Κι όμως εμείς βρήκαμε για σένα και για όλες τις pants lovers τα πέντε πιο επίκαιρα και δροσερά παντελόνια για να φορέσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/p/C9_5gIfIjR2/

5 ανάλαφρα παντελόνια που είναι τέλεια για τον Αύγουστο.

Silk

Το μετάξι συγκαταλέγεται στα φυσικά υλικά, που έχει και την τέλεια αίσθηση πάνω στο σώμα και μία πολυτελή υφή που το κάνει να δείχνει πάντα elegant. Εννοείται ότι είναι ιδανικό για τις διακοπές μας ή μία βόλτα στην πόλη τον Αύγουστο, ειδικά αν θέλεις να φορέσεις παντελόνι σε μια βραδινή έξοδο και έχεις αμφιβολίες.

Photo-shared-by-Andrea-Ricci-on-November-15-2023-tagging-@viktoriaandwoods..jpg

Λινό

Είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού. Επίλεξε ένα σχέδιο με drawstring -aka ένα πιο χαλαρό λάστιχο στη μέση που σφίγγει στη μέση- και θα έχεις αμέσως το πιο άνετο και πιο δροσερό παντελόνι για κάθε περίσταση. Μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο μέχρι την παραλία.

jpg.jpg

Wideleg office

Κάποιες δεν έχουμε φύγει ακόμα σε άδεια και πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μία λύση για τα πρωινά σύνολα του γραφείου μας. Το μυστικό κρύβεται στο ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα και τα wide leg shapes που ευτυχώς για εμάς είναι ακόμα τάση.

Photo-shared-by-elsa-on-October-11-2023-tagging-@kulikulikulik-and-@helsastudio..jpg

Crochet

Εδώ μιλάμε για τα granny style πλεκτά που έχουν κλέψει την καρδιά κάθε style lover. Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις και κάποια διάφανα και ημιδιάφανα παντελόνια που αναδεικνύουν τα πόδια μας, οπότε από μέσα καλό θα ήταν να φορέσεις και το μαγιό σου. Τα λευκά χαλαρά t-shirts θα κάνουν ένα τέτοιο παντελόνι αμέσως πιο casual και κατάλληλο να φορεθεί και στην πόλη.

Photo-shared-by-MATILDA-DJERF-on-May-13-2024-tagging-@djerfavenue.-May-be-an-image-of-grocery-bag-plastic-bag-and-tinfoil..jpg

Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία:Έχουν την πιο stylish συλλογή με καλοκαιρινά φορέματα που θέλεις και εσύ

Pyjama pants

Ότι πιο cool μπορείς να φορέσεις αυτή τη στιγμή. Τα παντελόνια που λατρεύουν οι Γαλλίδες και έχουν κάνει τη ζωή μας λίγο πιο pastel με τις γαλάζιες και baby blue ρίγες τους.

Photo-shared-by-CLARA-MILANO-on-May-23-2024-tagging-@bershka.-May-be-an-image-of-sleepwear-and-sweatpants..jpg