Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με sexy φόρεμα με cut outs ψηφίζει μαύρο και το καλοκαίρι

NDP PHOTO AGENCY ndpphoto@gmail.com

To total black look από την εμφάνισή της στη μικρή Επίδαυρο. 

Είναι ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη που φαίνεται να γιορτάζει την επαγγελματική και προσωπική της ευτυχία. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες σύγχρονες φωνές της ελληνικής δισκογραφίας και το κοινό βγάζει sold out κάθε της συναυλία. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι θα τη δεις μέσα σε κάθε μεγάλο πολιτιστικό project, αφού η ίδια έχει αποδείξει και το ταλέντο της στην υποκριτική αναλαμβάνοντας δύσκολους θεατρικούς ρόλους, όπως αυτός της Edith Piaf. Και εκεί όμως ήταν υπέροχη.

Καλό μήνα! 15 hot girl summer looks που θα αντιγράψουμε τον Αύγουστο

Αν την παρακολουθείς στα social media θα έχεις παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα, ήδη από την άνοιξη, έχει ξεκινήσει τις σύντομες εκδρομές και τα ταξίδια. Το αγαπημένο της νησί παραμένει διαχρονικά η Μύκονος, που είναι και τόπος καταγωγής της, αφού ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης έχει εκεί τις ρίζες του. Η ίδια, όμως, για το καλοκαίρι του 2024 επέλεξε να διακόψει για λίγο τις μέρες χαλάρωσης και να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη συναυλία στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, όπου το κοινό φυσικά και έσπευσε να την απολαύσει. Ανάμεσά τους και οι γονείς της Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη. Στη σκηνή η Ελεονώρα εμφανίστηκε με ένα navy stripped φόρεμα σε μπλε και λευκό συνδυασμό. Ήταν, όμως, το off stage look της που μας εντυπωσίασε.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Το μαύρο sexy φόρεμα με τα cut outs.

Ποιος είπε ότι το μαύρο δεν φοριέται το καλοκαίρι; Ειδικά ένα maxi μικρό μαύρο φόρεμα με one shoulder shape και μεγάλο σκίσιμο είναι άκρως καλοκαιρινό και αξίζει σίγουρα μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου.

NDP PHOTO AGENCY

ndpphoto@gmail.com

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέλεξε ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο item με cut outs στην μέση, που τονίζουν έξυπνα τη σιλουέτα και όλα τα δυνατά, γυναικεία χαρακτηριστικά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια του κοινού το συνδύασε με ένα ζευγάρι chunky πέδιλα, επίσης σε μαύρο, τα οποία όμως είχαν και κάποιες χρυσές λεπτομέρειες με μεγάλα γράμματα.

NDP PHOTO AGENCY

Τα statement στοιχεία αρέσουν πολύ στην Ελεονώρα , όπως και αυτά τα πέδιλα που σίγουρα ξεχώρισαν.

NDP PHOTO AGENCY

ndpphoto@gmail.com

Ευγενία Σαμαρά: Ξέρουμε πού θα βρεις το λευκό μπικίνι που φοράει στο repeat

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης