Η Δόμνα Μιχαηλίδου έγινε top στις Google αναζητήσεις χάρη στο maxi floral φόρεμα και λευκές γόβες

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έγινε top στις Google αναζητήσεις χάρη στο maxi floral φόρεμα και λευκές γόβες

Photo: NDP Photo Agency

Η casual chic φθινοπωρινή εμφάνιση. 

Σε back to reality διάθεση φαίνεται πως έχει μπει και η πολιτική σκηνή της χώρας με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να βρίσκονται πίσω στην Αθήνα και να έχουν ήδη επιστρέψει στις υποχρεώσεις τους. Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε στον Πειραιά μέσα στις προηγούμενες μέρες για να επισκεφθεί τον σύλλογο σκακιστών της περιοχής, που είναι και ο πιο ιστορικός της Ελλάδας. Εκεί συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, έκανε κάποιες κινήσεις στο σκάκι και φωτογραφήθηκε με τα μέλη του συλλόγου, ανεβάζοντας μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες στα προσωπικά της social media. Την ημέρα εκείνη στον Πειραϊκό Σύνδεσμο έλαβε χώρα το διεθνές τουρνουά GM Norm tournament που οργανώνει ο Πειραϊκός Όμιλος Σκακιστών.

Βρήκαμε το κοντό λευκό σακάκι της Ευγενίας Σαμαρά που θα βάλεις το Σεπτέμβρη στο γραφείο

https://www.instagram.com/p/C8pMTAco96R/

Εκτός, όμως, από τις φωτογραφίες που φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα η ίδια από την συνάντησή της, οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στον Πειραιά, καθώς έφτασε για την προγραμματισμένη επίσκεψή της και έτσι είχαμε και πολλές ακόμη λήψεις από εκείνη την ημέρα, που μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή ανάλυση στο casual chic σύνολο της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/C_Q03o4OB1k/

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το maxi φόρεμα που συνδύασε με λευκά αξεσουάρ.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα style icons της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Μία νέα γυναίκα, δυναμική και κομψή που φροντίζει πάντα τα looks της να έχουν άποψη, από τα πιο απλά σύνολα για μία καθημερινή συνάντηση όπως η παραπάνω, μέχρι και τις επίσημες εμφανίσεις της. Είναι μία από τις αγαπημένες κυρίες πολιτικούς και τα looks της γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και αυτή τη φορά με το maxi floral φόρεμά της.

IMG_5628.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε ανοιχτόχρωμα μπλε floral μοτίβο, σε ρομαντικό στυλ, με μικρά κουμπάκια στο στήθος και τη μέση, ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και αέρινο σκίσιμο στα πόδια. Η ίδια φρόντισε μάλιστα να το συνδυάσει με αξεσουάρ στο σπασμένο λευκό της κρέμας.

IMG_5629.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τη signature cross body τσάντα του οίκου Bottega Veneta και τις sling back γόβες του ίδιου οίκου με 80s shape. Έτσι ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα γίνεται λίγο κατάλληλο και για την πόλη το φθινόπωρο.

Η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε back to school διάθεση και έχει 3 τρόπους να φορέσεις τώρα το τζιν σου

Shop the look: