Η Έβελυν Καζαντζόγλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με total neutral look που κέρδισε τα φλας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Έβελυν Καζαντζόγλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με total neutral look που κέρδισε τα φλας
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Το look που μπήκε στη λίστα με τα κορυφαία outfits του street style του Μιλάνου.

Τα fashion weeks έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο σειρά έχει τώρα το Μιλάνο και στη συνέχεια το Παρίσι. Η ιταλική πρωτεύουσα της μόδας φιλοξενεί κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους και τα shows της ανήκουν στα πιο exclusive events του πλανήτη με ελάχιστους και εκλεκτούς καλεσμένους. Δυστυχώς η ελληνική παρουσία αυτές τις μέρες στο Μιλάνο είναι σχετικά περιορισμένη, αφού ελάχιστοι άνθρωποι της εγχώριας σκηνής έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποιο μεγάλο catwalk. Μία από τις κυρίες, όμως, που έχει καταφέρει να έχει σταθερή παρουσία είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία δεν λείπει ποτέ από τη μεγάλη γιορτή της μόδας.

Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα looks της που θα σε εμπνεύσουν

https://www.instagram.com/reel/C3xFKtjotY9/

Όπως και τον περασμένο Φεβρουάριο έτσι και τώρα η Έβελυν έκανε βαλίτσες και ταξίδεψε για την απόλυτη εμπειρία μόδας στο Μιλάνο, όπου παρακολούθησε ήδη μια σειρά από shows και presentations και ξεχώρισε για τα street style looks της. Αν είχες ποτέ την τύχη να βρεθείς σε ένα fashion week, θα ξέρεις πολύ καλά ότι μία και μόνο street style φωτογραφία κρύβει πίσω της μεγάλο άγχος και προσπάθεια και όταν μάλιστα διεθνή περιοδικά αναγνωρίζουν το ultra chic αποτέλεσμα, τότε μάλλον κάτι έχεις κάνει πολύ καλά.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το παρακάτω outfit της Έβελυν Καζαντζόγλου που αποθεώθηκε στα διεθνή μέσα και μπήκε στη λίστα με τα κορυφαία street style looks της σεζόν.

Το neutral σύνολο της Έβελυν Καζαντζόγλου στους δρόμους του Μιλάνου.

Τα neutrals είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού φθινοπώρου και η Έβελυν αποφάσισε να επενδύσει σε ένα total colored outfit με σαφή αναφορά στην παλέτα του beige, ξεκινώντας από το pale μπεζ της σαμπάνιας και φθάνοντας μέχρι το luxury camel. Το σύνολο αυτό ήρθε σε αντίθεση με τα κατακόκκινα μαλλιά της και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα maxi satin look με ρομαντικό δέσιμο στο λαιμό, το οποίο συνδύασε με ένα midi παλτό με ζώνη στη μέση και μεγάλους γιακάδες, ενώ το outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι leopard γόβες.

Milano-str-S25-0357.jpg

Το clutch με τις girly κορδέλες σε ροζ ζαχαρί απόχρωση ταίριαξε απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο και έδωσε αέρα και κίνηση στο outfit.

Milan Fashion Week: Ο οίκος Fendi αποθέωσε τα 20s ενώ ο Marni δημιούργησε μία 100% cotton συλλογή

Kαι καθώς η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας influencers, ήρθαμε σε επαφή μαζί της και μας έστειλε κάποιες αποκλειστικές εικόνες από το Μιλάνο και τις νέες συλλογές που είδε εκεί μέχρι στιγμής. Πάρε και εσύ λίγο άρωμα fashion week!

DPG Network