Το κόκκινο καλσόν είναι το μόνο που θα χρειαστείς το φετινό χειμώνα -Red alert και το 2025

Ναταλία Κατσακιώρη

Είναι το πιο elegant αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει το little black dress.

H Kendall Jenner έγινε ξανθιά και έκανε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που την έχουμε δει να κάνει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι παραμένει η μόνη ανάμεσα στις αδερφές Kardashian/Jenner που έχει μία φυσική νότα στην εμφάνισή της και λόγω της καριέρας της στο modelling δεν έκανε εύκολα κάποια αλλαγή στα μαλλιά και το beauty look της. Το νέο της ξανθό look έχει ενθουσιάσει το κοινό της, ειδικά όταν την είδαμε και στα πρόσφατα catwalks στα πλαίσια του Paris Fashion Week, όπως αυτό του Schiaparelli όπου εμφανίστηκε με ένα sleek ponytail χτένισμα.

Τhe Gilded Age: Μήπως τα πρόσφατα fashion weeks έφεραν το τέλος του quiet luxury;

Παρόλο που τόλμησε, λοιπόν, μια αλλαγή στα μαλλιά της, το υπόλοιπο στυλ της παραμένει το απόλυτο minimal iconic style, με την Dani Michelle, τη στυλίστριά της να φροντίζει την κάθε της εμφάνιση στη λεπτομέρεια. Οίκο όπως οι Bottega Veneta, The Row και Loewe συγκαταλέγονται στους αγαπημένους της και μία αντίστοιχη γκαρνταρόμπα πήρε μαζί της και τις ημέρες που έμεινε στο Παρίσι με τη μία εμφάνισή της να συναγωνίζεται την άλλη. Ήταν, όμως, ένα συγκεκριμένο outfit που κέρδισε τα φλας και τις εντυπώσεις και μας επιβεβαίωσε ότι το μόνο που θα χρειαστούμε για το φετινό χειμώνα είναι ένα κόκκινο καλσόν.

Kendall Jenner: Το κόκκινο καλσόν επιστρέφει.

Το είδες πέρυσι, το τόλμησες; Το κόκκινο καλσόν είναι ένα αξεσουάρ που μας απασχόλησε ήδη από τον περασμένο χειμώνα και τα fashion girls είχαν προσθέσει στη ντοιυλάπα τους. Το είδαμε και πάλι στις SS25 collections σε shows όπως αυτά του Valentino και Versace και η Kendall Jenner ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει ότι θα είναι το trending αξεσουάρ του φετινού χειμώνα.

Η ίδια συνδύασε ένα vivid red καλσόν με ένα απλό μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια από τον οίκο The Row και matching κόκκινα πέδιλα με λεπτά λουράκια. Και κάπως έτσι το little black dress αποκτά νέα διάσταση και μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα. Βάλε το δικό σου splash of red στην επόμενη κιόλας εμφάνισή σου με καλσόν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το color blocked σύνολο από το ταξίδι της στο Παρίσι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης