Τα 2 αγαπημένα flat ζευγάρια που φοράει η Βίκυ Καγιά στο repeat το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 2 αγαπημένα flat ζευγάρια που φοράει η Βίκυ Καγιά στο repeat το φθινόπωρο

Εσύ ψάνχεις ακόμα εναλλακτική στα sneakers;

Όσα νέα σχέδια και αν δούμε, όσο και αν θέλουμε να ακολουθήσουμε τα βήματα της Carrie Bradshaw που ακόμα και στα πενήντα της φοράει τα δωδεκάποντά της παντού, ακόμα και αν ξέρουμε ότι αντικειμενικά ένα ζευγάρι τακούνια αναδεικνύει λίγο παραπάνω το σώμα μας, νομίζω ότι η μάχη των flats vs ψηλοτάκουνα έληξε με τα τελευταία να χάνουν πανηγυρικά. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να δεχτεί οτιδήποτε άβολο στα looks της τώρα πια, οπότε ό,τι μας κάνει να χάνουμε το χαμόγελο, τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας δεν έχει αυτόματα καμία θέση στη ντουλάπα μας. Και αυτό είναι ένα δικαίωμα που κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια επάξια.

Δούκισσα Νομικού: Το total red σύνολο από το Παρίσι είναι η επιτομή του φθινοπωρινού party dressing

https://www.instagram.com/p/DAynfOuI1BV/

Οπότε καθώς άλλαξε η σεζόν και εμείς αναζητάμε τα πιο άνετα και stylish παπούτσια της μεταβατικής περιόδου, κάνουμε ένα δικό μας brain storming για να καταλήξουμε στις αγορές που θα κάνουμε. Και η Βίκυ Καγιά είναι μία από εμάς τις flat lovers, οπότε έχει δύο πολύ stylish επιλογές για σένα που θα δώσουν σίγουρα έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/C_sWUJuoCtC/

Τα 2 ζευγάρια flats που φοράει το φθινόπωρο η Βίκυ Καγιά.

Το να επενδύεις σε all time classic pieces έχει πολλά θετικά και ένα από αυτά είναι το ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικές εποχές. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Βίκυ Καγιά με τα αγαπημένα της δερμάτινα mules από τον οίκο Gucci. Η Βίκυ επέλεξε το κλασικό, μαύρο σχέδιο με τη χρυσή αγκράφα και το matte, μαλακό δέρμα που είναι μια αγορά επένδυση για κάθε γυναίκα αλλά και άνδρα.

Η ίδια τα φοράει συχνά με office σύνολα με βερμούδες, πουκάμισα και tailored γιλέκα αντί για tops. Είναι ένα ζευγάρι που μπορείς να συνδυάσεις και με ένα ζευγάρι καλτσάκια μέσα στο χειμώνα.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-October-12-2024.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-espantrigies-optika-mokasini-kai-papoytsia-se-stil-slingback..jpg

Η δεύτερη επιλογή της είναι οι studded μπαλαρίνες του οίκου Alaia, ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια που ακολούθησαν τις μπαλαρίνες με το fishnet υλικό τους και είναι αντικειμενικά πολύ πιο εύκολες στο καθημερινό styling. Αντίστοιχες πιο οικονομικές εκδοχές θα βρεις σε όλα τα αγαπημένα σου brands.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-October-04-2024.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo.-(1).jpg

Taylor Swift και Blake Lively σε ένα couples night out που δεν ήταν και τόσο στυλάτο τελικά

DPG Network