Kirsten Dunst: Η Μαρία Αντουανέτα στην casual εκδοχή της

H Kirsten Dunst ξεχνά τα φραμπαλά και τις τουαλέτες και το ρίχνει στο denim look.

Το παραδεχόμαστε, η καπαρντίνα είναι το πιο safe παλτό για τους απανταχού celebrity και μη, άντρες ή γυναίκες. Αλλά, όταν συνδυάζεται σωστά, ξεχνάμε το πόσο βαρετή μπορεί να γίνει και υποκλινόμαστε στο στιλ.

Οι σικ εμφανίσεις είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η Kirsten και έτσι ένα είδος προκατάληψης το έχουμε αλλά ξέρετε, κατά βάθος, ότι και το casual ντύσιμό της θα το λατρέψουμε. Ακόμα και η καπαρντίνα της έχει μία τσαχπινιά στους ώμους, για να την κάνει να ξεχωρίζει. Μπλε σκούφος για να κάνει αντίθεση με τα ξανθιά μαλλιά της, αλλά και γιατί είναι ένα κλασικά must χειμερινό αξεσουάρ. Skinny jeans για να ισορροπεί με την φαρδιά καπαρντίνα και τα απαραίτητα μαύρα γυαλιά γιατί κατά βάθος είναι μια celebrity.

Όχι, δεν βαριόμαστε με αυτή την εμφάνιση, γιατί η Kirsten φοράει τις τέλειες wedges μπότες, που της απογειώνουν το look και θα την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες σταρλέτες. Μαύρες δερμάτινες μπότες ως τον αστράγαλο, ασημένια τρουξ στο τακούνι και λεπτομέρεια από φελλό. Το σωστό μπορεί να απογειώσει και το πιο απλό casual look έτσι απλά συμπεραίνουμε για ακόμα μια φορά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης