Η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε από τον Terry Richardson και το αποτέλεσμα είναι...προκλητικό

Η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε από τον Terry Richardson και το αποτέλεσμα είναι...προκλητικό

Η 18χρονη Kylie ακολουθεί πιστά τα βήματα της Kim Kardashian

Η μικρότερη της οικογένειας Kardashian-Jenner φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Galore και γι' ακόμη μια φορά μας θύμισε τις σέξι φωτογραφίσεις της Kim. Η Kylie πόζαρε στο φακό του Terry Richardson, φορώντας σέξι, αποκαλυπτικά outfits και μάλιστα αποκάλεσε την Kim τη "μεγαλύτερή της έμπνευση".

Η reality star, επίσης, στη συνέντευξη του περιοδικού, υπερασπίστηκε τον εαυτό της, αναφέροντας για όσους λένε πως δε συμπεριφέρεται σύμφωνα με την ηλικία της: "Δε βγάζει νόημα που μέχρι πριν ένα μήνα, ο κόσμος παραπονιόταν πως ήμουν πολύ μικρή για να κάνω κάποια συγκεκριμένα πράγματα και τώρα είναι οκ με αυτό επειδή μεγάλωσα".

2C141A1000000578-0-image-m-47 1441727420051 725d2

Η Kylie φορά αρκετά ιδιαίτερα outfits, στις φωτογραφίες του Richardson, στον οποίο πόζαρε και η Kim για το εξώφυλλό της για το Rolling Stone τον Ιούλιο, όπως ένα λεοπάρ κορμάκι Moschino με ασορτί κολάν, ή κίτρινο δερμάτινο μπούστο και ασορτί παντελόνι, και επέλεξε αρκετά έντονο μακιγιάζ, τονίζοντας τα διάσημα χείλη της.

Μόνο στην τελευταία φωτογραφία μας θυμίζει κάτι από κορίτσι της ηλικίας της, όπου φορά μόνο το δικό της γκρι t-shirt και το τζιν της, σβήνοντας τα κεράκια για τα 18α γενέθλιά της.

Πώς σας φάνηκε η φωτογράφισή της;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Συμφωνείτε; Η North West ντύθηκε όπως ο διάσημος μπαμπάς της

Η hipster Barbie έχει το δικό της λογαριασμό στο Instagram