Serpentine Gallery: Το πιο λαμπερό πάρτι με συνοικοδεσπότη τον Tommy Hilfiger

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής ήταν ο συν-οικοδεσπότης του Summer Party, ενός από τα σημαντικότερα γεγονότα της ετήσιας κοινωνικής ατζέντας του Λονδίνου, για την υποστήριξη των διάσημων Serpentine Galleries.

Το Tommy Hilfiger group, ήταν χορηγός της φετινής εκδήλωσης The Summer Party στην Serpentine Gallery που πραγματοοποιήθηκε στο Kensington Gardens του Λονδίνου στις 6 Ιουλίου 2016. Ο Tommy Hilfiger ήταν ο συν-οικοδεσπότης της εκδήλωσης μαζί με την ηθοποιό Salma Hayek, τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg, το μέλος της υψηλής κοινωνίας Sir David Tang, τον αρχιτέκτονα David Adjaye, τον επιχειρηματία Matthew Freud, τον αρχιτέκτονα Bjarke Ingels, τον επιχειρηματία Lalit Modi, την διευθύντρια των καλοκαιρινών προγραμμάτων της Serpentine Julia Peyton-Jones και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Serpentine Hans Ulrich Obrist.

«Η Τέχνη έχει υπάρξει για μένα μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης από την αρχή της καριέρας μου» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Συνδιοργανώντας αυτήν την χρονιά το Summer Party ήταν μία φανταστική ευκαιρία να υποστηρίξουμε την καλλιτεχνική κοινότητα και να γιορτάσουμε μερικά από τα πιο απίστευτα ταλέντα της μοντέρνας τέχνης. Από την ζωγραφική και την φωτογραφία στην γλυπτική, την αρχιτεκτονική, την μουσική και την ηθοποιία, οι Serpentine Galleries συγκεντρώνουν όλες τις μορφές της καλλιτεχνικής έκφρασης μαζί σε ένα μοναδικό σκηνικό».

Κάθε χρόνο, η γκαλερί καλεί έναν διεθνούς εμβέλειας αρχιτέκτονα για να δημιουργήσει ένα προσωρινό καλοκαιρινό Pavilion. Το σχέδιο αυτής της χρονιάς πραγματοποιήθηκε από τον Δανό αρχιτέκτονα Bjarke Ingels. Η κατασκευή είναι εμπνευσμένη από ένα «αποσυμπιεσμένο τοίχο» που μετατρέπει μία ευθεία γραμμή σε ένα τρισδιάστατο χώρο και εκτίθεται αυτή την περίοδο στο Kensington Gardens.

«Το Summer Party είναι φημισμένο για το ότι συγκεντρώνει εξέχουσες προσωπικότητες από μία ποικιλία διαφορετικών κόσμων και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ο Tommy Hilfiger συνεργάζεται μαζί μας αυτή τη χρονιά» δήλωσαν η Julia Peyton-Jones, διευθύντρια των καλοκαιρινών προγραμμάτων, και ο Hans Ulrich Obrist, καλλιτεχνικός διευθυντής των, Serpentine Galleries. «Με το να δημιουργήσει ένα από τα πιο εμβληματικά αμερικάνικα brands που είναι συνώνυμο με το καλοκαίρι, ο Tommy Hilfiger είναι μία προσωπικότητα διεθνώς φημισμένη για την μακροχρόνια του δεσμευση γύρω από την Τέχνη και την Εκπαίδευση, κάτι που δένει αρμονικά με το μακροχρόνιο αξίωμα της Serpentine “Τέχνη για Όλους”».

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία ζωντανή εμφάνιση από την Αφρικανή τραγουδίστρια και συνθέτρια Calypso Rose και DJ sets από τους 2ManyDJs, Josh Ludlow και Jenny Bastet, Erol Alkan και Andrew Hale.

Ποιους διάσημους stars είδαμε εκεί;

Το μοντέλο Georgia-May Jagger φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο χυτό φόρεμα κεντημένο degrade με πούλιες από την Hilfiger Collection. Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα μονόπετο λευκό σμόκιν σακάκι με λεπτομέρειες στις μανσέτες και στο πέτο από μαύρο μεταξωτό ύφασμα και μαύρο σμοκιν παντελόνι από την συλλογή Tommy Hilfiger Tailored.

Το μοντέλο Naomi Campbell φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο μακρύ φόρεμα σε μπλε σκούρο με degrade κάθετες ρίγες και vintage γυάλινες χάντρες από την Hilfiger Collection.

Η ηθοποιός Sienna Miller φόρεσε ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα με τιραντάκι συνδυασμένο με T-bar ψηλοτάκουνα σανδάλια από την Hilfiger Collection.

Η τραγουδίστρια Ellie Goulding φόρεσε ένα μακρυμάνικο λευκό από μουσελίνα σε Α γραμμή με χρυσές λεπτομέρειες και παπούτσια σε μεταλλικό χρώμα από την Hilfiger Collection.

Το μοντέλο Toni Garrn φόρεσε ένα λευκό σακάκι με ένα μεταξωτό pajama σορτς με σχέδια και ψηλοτάκουνα σανδάλια με ναυτική πλέξη από την Hilfiger Collection.

Η ηθοποιός και χορεύτρια Cressida Bonas φόρεσε ένα μπλε navy φόρεμα μέχρι το γόνατο από μουσελίνα με κεντημένες πούλιες σε τόξο από την Hilfiger Collection.

Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε από ψηφιακές ενέργειες συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του Snapchat καναλιού του Tommy Hilfiger από την fashion blogger Camille Charriere, και του εξειδεικευμένου Tommy X Serpentine Snapchat φίλτρου.

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του Tommy Hilfiger καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyHilfiger στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης