Ο Tommy Hilfiger οικοδεσπότης του πιο glamorous δείπνου του Zürich Film Festival

Ο Tommy Hilfiger ήταν ο συν-οικοδεσπότης του κεκλεισμένων των θυρών δείπνου για τον εορτασμό του 12ου ετήσιου Zürich Film Festival στις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Σε συνεργασία με τον Daniel Grieder, CEO της Tommy Hilfiger και της PVH Ευρώπης, και με τους συνιδρυτές του Zürich Film Festival Nadja Schildknecht και Karl Spoerri, συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Razzia. Σε συνέχεια ενός welcome cocktail πάρτι, οι προσκεκλημμένοι, συμπεριλαμβανομένων των Daniel Radcliffe, Woody Harrelson, Olivia Palermo και Johannes Huebl, απόλαυσαν ένα ευχάριστο δείπνο στην όμορφη αίθουσα του νεοκλασσικού κτιρίου του 1920.

Πριν από το δείπνο, μια ταινία μηκρού μήκους παρουσίασε την ιστορία του brand Tommy Hilfiger και τον δεσμό του με την διεθνή κοινότητα των τεχνών, καθώς και τη συνεχή του υποστήριξη στο Zurich Film Festival τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Tommy Hilfiger είναι γνωστός για το μακροχρόνιο πάθος του στο να εμπνέεται για τα σχέδια του από την ανάμειξη της τέχνης με την pop κουλτούρα. Οι προσκεκλημένοι επίσης απόλαυσαν μια live μουσική παράσταση από την Ολλανδή τραγουδίστρια Glennis Grace και τον Σουηδό μουσικό Mark Sway, που φορούσαν και οι δύο Tommy Hilfiger.

ΠΟΙΟΙ: Οι VIP προσκεκλημένοι και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Zürich Film Festival γιόρτασαν την εκδήλωση μαζί με τον Tommy και την Dee Hilfiger, τον Daniel Grieder, την Nadja Schildknecht και τον Karl Spoerri. Ανάμεσα στους προσκεκλημμένους βρέθηκαν ο ηθοποιός Daniel Radcliffe, ο ηθοποιός Woody Harrelson, το style icon Olivia Palermo με τον σύζυγό της Johannes Huebl, η ηθοποιός Veronica Ferres και η ηθοποιός Sibel Kekilli.

Η Dee Hilfiger φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα με πούλιες απο τη συλλογή Hilfiger Collection Fall'16.

Η Olivia Palermo φόρεσε ένα άσπρο σμόκιν από τη συλλογή Hilfiger Collection.

Ο Johannes Huebl φόρεσε ένα σταυρωτό ριγέ κουστούμι από τη συλλογή Tommy Hilfiger Tailored Fall ’16 .

ΠΟΥ: Razzia | Seefeldstrasse 82, Ζυρίχη, Ελβετία

ΠΟΤΕ: 30 Σεπτεβρίου 2016

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης