Moναδική, ξεχωριστή, με λάμψεις: Η Calzedonia Limited Edition επιστρέφει για το καλοκαίρι του 2024

Moναδική, ξεχωριστή, με λάμψεις: Η Calzedonia Limited Edition επιστρέφει για το καλοκαίρι του 2024

Moναδική, ξεχωριστή, με λάμψεις. Η Calzedonia Limited Edition επιστρέφει για το καλοκαίρι του 2024 με νέα, αποκλειστικά μπικίνι σχεδιασμένα για να απογειώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Όχι μόνο για την παραλία και την πισίνα, η Calzedonia Limited Edition αποτελείται από τρεις διαφορετικές σειρές ενδυμάτων που είναι ιδανικά για να φορεθούν σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Το Black Crystal, με μπλουζάκια διακοσμημένα με μαύρες πέτρες με κρυστάλλινα εφέ, και το White Pearls, με τους κομψούς πολύτιμους λίθους που υποδηλώνει το όνομα, τα οποία βρίσκονται και στην ασορτί ζώνη, είναι τα must-have μπικίνι για τα καλοκαιρινά πάρτι, ιδανικά με σακάκια, σορτς ή φούστες.

0RTE1807-OSBL1807.jpg

Σχεδιασμένη για να σας μεταφέρει από τα ποτά στην παραλία μέχρι τις πιο ξεχωριστές βραδιές, το Precious Beauty διαθέτει λαμπερά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό με απλικέ καθρέφτες σε αποχρώσεις του nude και του μπορντό.

0RCP1807-0SBL1807.jpg

Για άλλη μια φορά, η περιορισμένη έκδοση Calzedonia αντιπροσωπεύει το καλοκαιρινό όνειρο, που πρέπει να φορέσετε για να ξεχωρίζετε ανά πάσα στιγμή. Θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό σε δύο διαφορετικές περιόδους της σεζόν, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο διαδίκτυο.