Ένα fitting session με την Triumph που μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον πραγματικό μας εαυτό

Ναταλία Κατσακιώρη
Ένα fitting session με την Triumph που μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον πραγματικό μας εαυτό

Το σουτιέν που ταιριάζει στις ανάγκες σου είναι το Α και το Ω.

Κλειστές πόρτες, τραβηγμένες κουρτίνες, κεφάλια που ξεπροβάλλουν με αμηχανία και ένα «Είμαι καλά! Όχι, όχι δεν χρειάζομαι τίποτα», το οποίο ακούγεται κάθε τόσο μέσα από το μικροσκοπικό δωμάτιο. Κι όμως, δεν πρόκειται για κάποια ταινία θρίλερ και την περιγραφή της υπόθεσής της, αλλά για μία συνηθισμένη μέρα στα δοκιμαστήρια ενός καταστήματος εσωρούχων. Και αυτό, διότι καμία μας ποτέ δεν ένιωσε άνετα, αναζητώντας το νέο της σουτιέν.

Το ξέρεις εσύ, το ξέρει η πωλήτρια και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα, η ανεύρεση του πιο άνετου και συγχρόνως stylish σουτιέν, παραμένει ένα ιδιαίτερο σημείο του γυναικείου shopping, που για πολλές ακόμα είναι άβολο. Όπως και τα σουτιέν μας επίσης… σε πολλές περιπτώσεις.

Έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ, γιατί καταλήγουμε με άβολα σουτιέν, τα οποία μπορούν -σύμφωνα με τους ειδικούς- να μας οδηγήσουν ακόμα και σε χρόνιους πονοκεφάλους, σε λανθασμένη στάση του σώματος, σε πόνους στον αυχένα, την πλάτη και τη μέση; Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, πως η πρώτη κίνηση που κάνεις κάθε φορά που μπαίνεις στο σπίτι, είναι να βγάλεις το σουτιέν σου. Τι θα έλεγες, όμως, αν φορούσες ένα τόσο άνετο item, το οποίο όχι μόνο θα γινόταν το δεύτερο δέρμα σου, αλλά σίγουρα δεν θα «ανυπομονούσες» να πετάξεις από πάνω σου;

Αυτό υποσχέθηκε να κάνει για εμάς η Triumph σε ένα fitting session που πραγματοποίησε στα γραφεία μας, καλώντας τις γυναίκες από όλα σχεδόν τα πόστα της εταιρείας, να δούνε την παρουσίαση της expert Βάσιας Ντρέλια.

Πώς ανακαλύψαμε το true size μας;

Και κάπως έτσι, συγκεντρώθηκε κάτι σαν ένας ιδιότυπος κύκλος γυναικών μέσα στο meeting room που ντύθηκε με τη νέα SS24 collection της Triumph και μας καλωσόρισε στο πιο ενδιαφέρον σεμινάριο -γιατί περί αυτού πρόκειται- το οποίο παρακολούθησα τελευταία. Ως fashion editor καταλαβαίνεις ότι είχα ένα πιο ειδικό ενδιαφέρον για την εξέλιξη του fitting session, αφού πίστευα ότι μάλλον γνώριζα ήδη τα περισσότερα.

Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβα, όπως και οι υπόλοιπες συνάδελφοί μου, ότι τόσα χρόνια μάλλον φορούσα το λάθος σουτιέν! Ναι, η πλειοψηφία των γυναικών σύμφωνα με την παρουσίαση της Triumph δεν έχει ποτέ της ασχοληθεί με το να μετρήσει σωστά την περιφέρεια του θώρακά της και το μέγεθος του μαστού της, ώστε να καταλήξει στο σωστό size και cup αντίστοιχα. Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και πίστεψέ με, θα σε σώσει από χρόνια ταλαιπωρίας και πίεσης από ένα σουτιέν που δεν προοριζόταν ποτέ να γίνει μέρος της ντουλάπας σου.

Έτσι, μετρήσαμε όλες το true size μας, εκπλαγήκαμε με το αποτέλεσμα και διαπιστώσαμε ότι η πιο σημαντική κίνηση που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς. Aka σε μία πωλήτρια στα καταστήματα της Triumph.

Το σουτιέν που ταιριάζει στις ανάγκες σου είναι το Α και το Ω

Ναι, η συμβολή των ειδικών είναι κομβική, μετά την εκπαίδευση που έχουν λάβει από την Triumph. Και αυτό, διότι γνωρίζουν πλέον πολύ καλά τη γυναικεία ανατομία και τις πολυάριθμες συλλογές του brand.

Μάλιστα, η καθεμία από αυτές απευθύνεται και σε έναν διαφορετικό σωματότυπο, μια γυναίκα με τα δικά της ιδιαίτερα στοιχεία τόσο σε επίπεδο φυσιολογίας, όσο και σε σχέση με το προσωπικό της στυλ και τις απαιτήσεις που έχει από το σουτιέν της στην καθημερινότητά της. Είναι single, είναι μαμά, είναι μια γυναίκα που φοράει εφαρμοστά ρούχα και δεν θέλει τα εσώρουχά της να διαγράφουν ή μήπως είναι μία extravagant fashionista, που προτιμά να κάνει statement με το sexy bralette της να φαίνεται μέσα από ανοιχτό πουκάμισό της;

Καθώς περνούσαν από μπροστά μας όλα αυτές οι κατηγορίες με διαφορετικά σουτιέν της Triumph -μίας εταιρείας που ξεκίνησε με την κατασκευή κορσέδων το 1886, πέρασε από όλα τα στάδια της γυναικείας εξέλιξης και μεταμόρφωσης, φθάνοντας σήμερα να είναι ακόμη ένα ξεχωριστά αγαπημένο label στη ζωή των γυναικών- δεν είχα καμία αμφιβολία ότι τελικά, θα έβρισκα αυτό το σουτιέν που έχει φτιαχτεί για εμένα. Retro σχέδια με έμπνευση από τα 60s, σύγχρονα αθλητικά μπουστάκια για όλες τις ώρες, balconettes για τα κορίτσια με μικρό στήθος και σουτιέν με μεγάλη υποστήριξη χωρίς να χάνουν τη θηλυκότητά τους για τις juicy γυναικείες καμπύλες, είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορείς να ανακαλύψεις και εσύ, σε ένα κατάστημα της Triumph.

Εκεί, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου μία κυρία από το κατάλληλα εκπαιδευμένο crew της Triumph για να λύσει όλες σου τις απορίες και να σε βοηθήσει να βρεις το σουτιέν που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Μην διστάσεις λοιπόν, και κάνε αυτήν την ερώτηση που πρέπει. «Τι νούμερο φοράω;». Διότι μόνο έτσι, θα ξεκινήσει ένα από τα πιο όμορφα fashion ταξίδια σου, το οποίο δεν θα σταματήσει μόνο στο επίπεδο του στυλ αλλά θα γίνει λίγο πιο προσωπικό για εσένα. Μέσα σε ένα δοκιμαστήριο θα δεις τις πραγματικές σου διαστάσεις και μέσα από τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσεις, θα ανακαλύψεις ένα μέρος της ταυτότητάς σου. Plus το πιο άνετο σουτιέν που φόρεσες ποτέ!

Είδαμε τα σχέδια, αγγίξαμε τα υλικά, νιώσαμε την ποιότητα και κλείσαμε το fitting session με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, δεμένο με κόκκινη κορδέλα με τις περισσότερες να αναζητούμε το κοντινότερο κατάστημα Triumph της περιοχής μας. Ποτέ ξανά εσώρουχα χωρίς το σωστό fitting και αυτό είναι υπόσχεση.