Juicy Couture – η μεγάλη επιστροφή της εμβληματικής μάρκας σε glamour στυλ

Juicy Couture – η μεγάλη επιστροφή της εμβληματικής μάρκας σε glamour στυλ

Η αρχή της δεκαετίας του 2000 στη μόδα σημαδεύτηκε από το λεοπάρ μοτίβο, τις μπότες πάνω από το γόνατο, τις mini φούστες και.... τις βελουτέ φόρμες Juicy Couture.

Ένα brand που έχει γίνει σύμβολο της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Αγαπήθηκε από σταρ και στυλύστες, πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές εκπομπές και reality shows. Χρόνια αργότερα, χάρη στο ενδιαφέρον των influencers και των trendsetters, βρίσκεται ξανά στην κορυφή και οι cult φόρμες από τη συλλογή της μάρκας (και πολλά άλλα!) είναι πλέον διαθέσιμες στο MODIVO.

Y2K icon

Η Juicy Couture ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90, δίνοντας στην επερχόμενη χιλιετία μια εντελώς νέα έκφραση. Αμέσως έγινε διάσημη για τις βελουτέ φόρμες της, οι οποίες πολύ γρήγορα έγιναν συλλογική εμμονή. Διασημότητες όπως η Paris Hilton και η Jennifer Lopez, τα style icons της δεκαετίας του 2000, τις λαχταρούσαν επίσης και δημιούργησαν την τάση για casual βελούδινα σύνολα που φοριούνταν τόσο καθημερινά όσο και σε πιο σημαντικές περιστάσεις.

Picture3.jpg

Η μόδα βιώνει αυτή τη στιγμή μια επανερμηνεία όλων των τάσεων από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, και μαζί με αυτά, η μάρκα Juicy Couture αρχίζει να απολαμβάνει μια αναγέννηση στη δημοτικότητα. Χάρη στα social media και τα συναισθηματικά ταξίδια στο χρόνο, οι βελουτέ φόρμες του αμερικανικού brand κερδίζουν και πάλι έδαφος. Η ίδια η μάρκα με έδρα το Λος Άντζελες έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό, αφού πριν από δύο χρόνια λάνσαρε μια νέα έκδοση της εμβληματικής φόρμας της, αυτή τη φορά από ανακυκλωμένο ύφασμα και με ανανεωμένο λογότυπο.

Juicy Couture στο MODIVO

Χρησιμοποιώντας τις τάσεις της μόδας Y2K που εξακολουθούν να διερευνώνται, την αυξανόμενη γοητεία της ιδέας του athleisure και το ολοένα και πιο δημοφιλές power casual στυλ, η Juicy Couture προσφέρει μια νέα σειρά προσαρμοσμένη στις προσδοκίες των πιο ένθερμων fans της. Οι προτάσεις της αμερικανικής μάρκας, τις οποίες μπορείτε ήδη να βρείτε στο MODIVO, αποτελούν μια τομή των πιο χαρακτηριστικών ρούχων της μάρκας. Εκτός από την εμβληματική βελουτέ φόρμα, την οποία η μάρκα έχει επαναπροσδιορίσει με κάθε δυνατό τρόπο, παίζοντας με το σχέδιο και το χρώμα, η νέα συλλογή περιλαμβάνει επίσης πιο μοντέρνες εξερευνήσεις.

Picture2.jpg

Ανάμεσά τους υπάρχουν tops και φορέματα από λεπτό ύφασμα με σούρες χαρακτηριστικές της millennial αισθητικής, μπλούζες από ημιδιαφανές ύφασμα δεμένες στη μέση, στράπλες φορέματα με διακοσμητικά γράμματα, πλισέ mini φούστες που θυμίζουν εκείνες των cheerleaders, παντελόνια cargo με σούρες ή κοντομάνικα crop tops. Όλα αυτά, φυσικά, στα τυπικά και αναγνωρίσιμα παστέλ χρώματα της μάρκας: ροζ της πούδρας, γαλάζιο, grape green και αμμώδες μπεζ. Όσες προτιμούν μια πιο συγκρατημένη χρωματική παλέτα θα ενδιαφερθούν σίγουρα για ρούχα σε κλασικό λευκό, μαύρο ή καφέ χρώμα.

Picture4.jpg

Η Juicy Couture στο MODIVO είναι μια αναδρομή σε μια εποχή που η μόδα ήταν τολμηρή και η πολυτέλεια ήταν διαθέσιμη. Είναι επίσης ένας φόρος τιμής στην αξέχαστη δεκαετία του 2000, την οποία μπορούμε τώρα να γιορτάσουμε με σύγχρονο τρόπο. Οι juicy νέες αφίξεις καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα από τη γκάμα της αμερικανικής μάρκας διατίθενται τώρα στο modivo.gr και στην εφαρμογή MODIVO.