Τα χειροποίητα σανδάλια από δέρμα και ψάθα είναι key item για το φετινό καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα χειροποίητα σανδάλια από δέρμα και ψάθα είναι key item για το φετινό καλοκαίρι

Και το ελληνικό brand, Greek Chic Handmades, έχει να προτείνει τα πιο κομψά μέσα από τη νέα του συλλογή «The Straw Collection».

Η νέα συλλογή των Greek Chic Handmades ονομάζεται «Straw», δηλαδή «άχυρο» και αποτίει φόρο τιμής σε ένα γεωργικό παραπροιόν που είναι το ήμισυ της απόδοσης καλλιεργειών δημητριακών όπως το κριθάρι, η βρώμη, το ρύζι, η σίκαλη και το σιτάρι. Το άχυρο είναι αυτό που μας συνδέει με τη γη και την καλλιέργειά της και στη μόδα αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη και την ηθική πλευρά της. Αυθεντικός σχεδιασμός, timeless κομψότητα και υψηλή ποιότητα από το brand χειροποίητων δερμάτινων δημιουργιών που ευθυγραμμίζεται με την αξία του sustainability και παρουσιάζει για το φετινό καλοκαίρι τα πιο κομψά σανδάλια και τσάντες της σεζόν.

dionysiaslv08.jpg

Βoxy bags, shoulder, totes και pouches σε γήινους τόνους από δέρμα και ψάθα, έρχονται να ολοκληρώσουν όλες τις summerish εμφανίσεις μας και να συνδυαστούν με strappy sandals, meshy ballerinas αλλά και τα κλασικά, αρχαιοελληνικά σανδάλια του brand που φέτος βγαίνουν στην πιο eco friendly εκδοχή τους.

Tα strappy σανδάλια είναι τα must have παπούτσια για το φετινό καλοκαίρι (και για κάθε καλοκαίρι)

Το ελληνικό καλοκαίρι και η ηλιόλουστη ανεμελιά του παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για τα Greek Chic Handmades ενώ οδηγό για κάθε δημιουργία αποτελεί η προσήλωση στη φιλοσοφία της βιωσιμότητας: κάθε χειροποίητο ζευγάρι και κάθε χειροποίητη τσάντα φτιάχνεται κατόπιν παραγγελίας, κόντρα στα stock αποθέματα της fast fashion που επιβαρύνουν τον πλανήτη.

https://www.instagram.com/reel/C9IQTkIoqsp/

«0% stock, 100% αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, με σεβασμό για τον πλανήτη και φροντίδα για τη σύγχρονη γυναίκα», είναι η δέσμευση του brand, εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ τον Φεβρουάριο του 2022 έλαβε και μία αντίστοιχη διάκριση, κατακτώντας το βραβείο επιλογής κοινού, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού της FedEx περί καινοτομίας και βιωσιμότητας!

Μία συλλογή πλούσια σε στυλ, easiness και design η οποία κινείται στην πιο all time classic, χρωματική παλέτα της σεζόν: timeless μαύρα φλατ σανδάλια, chic λευκά, μεταλλικά χρυσά ή ασημί αλλά και επιλογές σε earthy nude, αναβαθμίζουν τα καλοκαιρινά μας looks, από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο στο party, από την πόλη στο νησί!

agnesbkl04.jpg

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι νέες προτάσεις των χειροποίητων δερμάτινων clutches, με boho-chic flair. Εκτός από την υψηλή αισθητική τους, διακρίνονται και για το «πάντρεμα» της φυσικής ψάθας με κορυφαίας ποιότητας δέρμα και φαίνεται από τις μικρές κυλινδρικές τσάντες μέχρι τις super-size tote bags. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο κομμάτι και συνδύασε φύση, μόδα και statement επιλογές στις διακοπές σου.