Το Victoria's Secret Show επιστρέφει και φέρνει πίσω τη Tyra Banks. Το viral βίντεο με τη Gigi Hadid

 Άρτεμις Σκούφου
Instagram/ tyrabanks

Η Tyra Banks μαζί με την Gigi Hadid αποκάλυψαν την ημερομηνία και την τοποθεσία του φετινού show και μας κάνουν ήδη να ανυπομονούμε.

Επέστρεψε! Το Victoria's Secret Fashion Show θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στην πασαρέλα αυτό το φθινόπωρο - και δύο από τα πιο διάσημα πρόσωπα της επωνυμίας ανακοίνωσαν τα νέα στο Instagram.

Το επιτυχημένο μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, που παρουσίαζε για χρόνια το «Next Top Model», επιστρέφει μετά από 19 χρόνια στα shows της Victoria's Secret, εκεί όπου ανήκει, και μόλις έγινε γνωστό με ένα viral βίντεο.

Tyra Banks: «Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Είναι πιο γεμάτο. Το ίδιο και το μυαλό μου»

Πότε θα γίνει η μεγάλη επιστροφή του Victoria's Secret Fashion Show;

Η Tyra Banks ήταν ένας από τους Αγγέλους της Victoria's Secret, που περπάτησε σε εννέα επιδείξεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο brand. Από την άλλη, η Gigi Hadid έχει περπατήσει σε λιγότερες επιδείξεις, αλλά είναι πλέον ένα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Οι δυο τους πήραν το πάνω χέρι και ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι το διάσημο show της Victoria's Secret θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη στις 15 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο που ανέβασαν μπορούμε να δούμε τη Gigi Hadid να μπαίνει στο λόμπι ενός ξενοδοχείου, την ώρα που η Tyra Banks την υποδέχεται με μια πρόσκληση για το show στο χέρι, φορώντας ένα πουκάμισο με λογότυπο και ένα σακάκι που διαφημίζει το φετινό show. Η Hadid είναι λογικό να είναι εντυπωσιασμένη από την εμφάνιση του κορυφαίου μοντέλου μπροστά της. Η Banks της δίνει τη δική της πρόσκληση πριν γυρίσει και φύγει, αλλά η Gigi Hadid προλαβαίνει να της πει ότι την αγαπάει.

Το βίντεο είχε τη λεζάντα: «Συγγνώμη, δε μπορούσαμε να γράψουμε μια περιγραφή, ήμασταν πολύ σοκαρισμένοι με την @tyrabanks και την @gigihadid να παραδίδουν τις προσκλήσεις του VSFS. Καταλαβαίνετε» και ήταν με τη μελωδία του “Femininomenon” του Chappell Roan.

Η Tyra Banks σχολίασε: «Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι ένα femininomenon!».

Η Victoria's Secret ανακοίνωσε τον Μάιο ότι η πασαρέλα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτό το φθινόπωρο. «Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε», έγραφε μια λεζάντα στο Instagram. «Το Victoria's Secret Fashion Show είναι ΠΙΣΩ και θα αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα, συν όλα όσα ξέρετε και αγαπάτε - τη λάμψη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική ψυχαγωγία και πολλά άλλα! Μείνετε συντονισμένοι... από εδώ και πέρα θα γίνει ακόμα πιο εικονικό».

To show της Victoria's Secret επιστρέφει και το κοινό ζητάει πίσω τα μοντέλα των 90s -Βρες το λάθος

Το brand είχε ήδη ανακοινώσει ότι τα μοντέλα Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Devyn Garcia, Paloma Elsesser, Taylor Hill και Mayowa Nicholas θα περπατούσαν στο φετινό show.

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε με τον κόσμο, ένας εκπρόσωπος της μάρκας Victoria's Secret δήλωσε ότι το show του 2024 θα είναι πιο περιεκτικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Το Victoria's Secret Fashion Show 2024 θα προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι πελάτες μας - τη λάμψη, την πασαρέλα, τη μόδα, τη διασκέδαση, τα φτερά, την ψυχαγωγία - όλα μέσα από έναν ισχυρό, σύγχρονο φακό που αντανακλά αυτό που είμαστε σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε μια γυναικεία έκφραση αυτού του εμβληματικού στοιχείου αργότερα φέτος!»

Να θυμίσουμε πως πλέον το show της Victoria's Secret δεν αποτελείται πλέον από τα φτερά που είχε στο παρελθόν και για τα οποία είχε γίνει γνωστή η εταιρεία, ενώ τα μοντέλα δεν ονομάζονται Άγγελοι. Το show κατηγορήθηκε το 2019 ως σεξιστικό, οπότε και ακυρώθηκε η πασαρέλα.

Αφού δέχτηκε επικρίσεις ότι δεν ήταν αρκετά περιεκτική, η Victoria's Secret έκανε rebranding, επανασχεδίασε δηλαδή το brand, τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας τους Αγγέλους και λανσάροντας το VS Collective.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία επικεντρώθηκε περισσότερο στον εορτασμό των γυναικών και στην προώθηση μεγαλύτερης ποικιλομορφίας και συμμετοχικότητας στο μάρκετινγκ, το branding και τις επιλογές των ρούχων της.

Η νέα επίδειξη μόδας της Victoria's Secret - που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη - είναι ένα ακόμη βήμα προς το νέο μέλλον του brand.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης