Η Τόνια Σωτηροπούλου με Tom Ford φόρεμα στο Φεστιβάλ Βενετίας ήταν η επιτομή του chic feminine glam

[c]Laurent Koffel 2019

H ηθοποιός βρέθηκε και φέτος σε ένα από τα πιο σημαντικά, κινηματογραφικά φεστιβάλ της σεζόν, στο 81ο Venice Film Festival και περπάτησε στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης με ένα all time classic look που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τη γοητεία και το στυλ της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός του«Man of God» και της αγαπημένης σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» μετά τις Κάννες την άνοιξη παρευρέθηκε και στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας και από την πρώτη του ημέρα έκανε «αισθητή» την παρουσία της στο κόκκινο χαλί συνδυάζοντας το μεσογειακό sexiness με το «less is more» που τόσο αγαπάει στις καθημερινές εμφανίσεις της. Παρακολούθησε την τιμητική βράβευση της Sigourney Weaver με τον Χρυσό Λέοντα για τη συνολική προσφορά της στο χώρο της 7ης Τέχνης, ενώ ήταν παρούσα και στην πρεμιέρα της ταινίας του Tim Burton, «Beatlejuice Beatlejuice».

Τόνια Σωτηροπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων

Το statement gown που επέλεξε; Ένα σοφιστικέ, maxi, μαύρο φόρεμα του οίκου Tom Ford με ντραπέ δέσιμο στη μέση και βαθύ ντεκολτέ. Το συνδύασε με κοσμήματα Anastasia Kessaris, το αγαπημένο της Breitling ρολόι και Prada wedges σε κομψή, μαύρη απόχρωση. Οι αφέλειες που έχει πρόσφατα κάνει η Τόνια έδιναν ένα «brat vibe» στο look της και σε συνδυασμό με το bronze μακιγιάζ της (με την υπογραφή Estee Lauder) το αποτέλεσμα ήταν elegant αλλά και παρά πολύ επίκαιρο και φρέσκο. To outfit επιμελήθηκε ο στυλίστας, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.

Η ηθοποιός έφτασε στην τελετή έναρξης με τα χαρακτηριστικά θαλάσσια ταξί της Βενετίας και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις παρακάτω retro glam φωτογραφίες από το πλοιάριο που θυμίζουν editorial μόδας διεθνούς τίτλου. Σήμερα παρακολούθησε και την προβολή της ταινίας «Maria» του Pablo Larraín με την Angelina Jolie, η οποία κατεβαίνει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, αναφέρεται στη ζωή της σπουδαίας Μαρία Κάλλας και ανυπομονούμε να τη δούμε σύντομα και στις αίθουσες. Όπως ανυπομονούμε και για την επόμενη red carpet εμφάνιση της Τόνιας… stay tuned!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης