Η νέα συλλογή της Falconeri μας ταξιδεύει στις μακρινές χώρες της Βόρειας Ευρώπης

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 της Falconeri μας ταξιδεύει στις μακρινές χώρες της Βόρειας Ευρώπης και στα δάση της, όπου κυριαρχούν τα φυλλώματα, το φως και η παρθένα φύση, αλλά και στις πόλεις της όπου κυριαρχεί το σκανδιναβικό στυλ καθώς το ντιζάιν και η μόδα αναμειγνύονται.

Το σκανδιναβικό στυλ δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις τάσεις, έχει να κάνει πολύ με τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό, η φυσικότητα των υλικών ταιριάζει επομένως απόλυτα με τον κόσμο του Falconeri pure cashmere και των νημάτων του. Καθώς ο χειμώνας στη Σκανδιναβία είναι κρύος και σκοτεινός, το φυσικό φως και η ζεστασιά του ήλιου ενισχύονται μέσα από μια χρωματική παλέτα ουδέτερων τόνων, με χρωματικές εκρήξεις που θυμίζουν την υποβλάστηση.

Το fil rouge αυτής της συλλογής είναι τα knitwear, με ιδιαίτερη έμφαση στην τρισδιάστατη και εξαιρετικά λεπτομερή επεξεργασία που δημιουργεί μια «έκρηξη» cashmere, και με ένθετα που θυμίζουν τον κόσμο των εκλεκτών νημάτων μας, μία αληθινά ολοκληρωμένη πρόταση, απόλυτα ευέλικτη.

Η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 της Falconeri αποτελείται από τέσσερις μακρόκοσμους που μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν διαφορετικές και εκλεπτυσμένες εμφανίσεις.

NEXT NEUTRALS

Γι’ αυτή τη νέα σεζόν, η Falconeri αποφάσισε να εγκαταλείψει τις φωτεινές αποχρώσεις που πάντα την χαρακτήριζαν και να αναζητήσει νέες ουδέτερες αποχρώσεις με τις οποίες θα εμπλουτίσει τη χρωματική της γκάμα.

Αυτό οδήγησε στην εισαγωγή των νέων ασβεστολιθικών χρωμάτων stone και stone dark, αμφότερα mélange με γκρίζες ραβδώσεις, καθώς και των διαχρονικών rum και snowflake. Αυτές οι αποχρώσεις βρίσκονται σε όλα τα νήματα και τα βασικά στυλ, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί με καινοτόμα φινιρίσματα για να γίνουν διαχρονικά.

Δεν λείπουν και οι νέες προτάσεις για outerwear που ενισχύουν περαιτέρω τη συλλογή: τα Πανωφόρια που ακολουθούν τις τάσεις της επόμενης σεζόν όπως τα μπουφάν bomber και biker από καθαρό κασμίρ και τα κασμιρένια παλτό που εμπλουτίζονται με τα πλεκτά μανίκια από cashmere-silk της Falconeri. Η συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, outerwear που μοιράζονται ένα διαχρονικό άρωμα, αλλά ταυτόχρονα είναι πολυτελή και διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ιδανικά για να σας συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το διπλής όψης, αμάνικο πουπουλένιο μπουφάν με εσωτερικό κασμίρ, το χαρακτηριστικό ρούχο του brand, επανεξετάστηκε με τα χρώματα της σεζόν και με νέες τρισδιάστατες λεπτομέρειες, όπως το φαρδύ και λεπτό cable-knit και το tricot με 5 κλωστές, τόσο σε κοντό όσο και σε μακρύ στυλ. Το μοντέλο με μακριά μανίκια που είναι ιδανικό για την πιο κρύα εποχή είναι μία από τις ολοκαίνουργιες προτάσεις της συλλογής.

Οι πρωτότυπες βελονιές εμφανίζονται επίσης στα leisurewear styles, όπου συναντάμε φούτερ και φόρμες με rib ή cable-knit εφέ και πουλόβερ με κεντημένη πλέξη και πλεξούδες με εφέ δαντέλας.

GREY ON GREY

Η Falconeri ανέπτυξε έναν νέο κόσμο αφιερωμένο στη γκρι γκάμα, μια συλλογή που εξερευνά τις διάφορες αποχρώσεις αυτής της κλασικής και εκλεπτυσμένης απόχρωσης με την πολυτελή αίσθηση του κασμίρ. Από το βαθύ μελανζέ γκρι μέχρι το λεπτό pearl grey και το νέο ενδιαφέρον ash, αυτή η συλλογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τους λάτρεις του σκανδιναβικού στυλ και της διαχρονικής κομψότητας.

Το γκρι μελανζέ, ενσωματωμένο σε ultra-fine cashmere, αποτελεί τη σκοτεινή, αισθησιακή καρδιά της συλλογής. Με τη βαθιά, πλούσια απόχρωσή του, αυτό το νήμα προσφέρει μια άνευ προηγουμένου αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, δημιουργώντας μία αίσθηση cocooning στον χρήστη με τη περιβάλλουσα ζεστασιά του.

Το pearl grey ultra-soft cashmere, προσδίδει μια νότα ελαφρότητας και λεπτότητας στη συλλογή. Η απαλή, φωτεινή απόχρωσή του είναι ιδανική για όσους αναζητούν διακριτική αλλά σοφιστικέ κομψότητα και προσδίδει μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε ντύσιμο.

Η νέα ash απόχρωση, διαθέσιμη σε κασμίρ 4 κλωστών και tricot, αποτελεί μια τολμηρή και σύγχρονη προσθήκη σε αυτή τη συλλογή. Με τη φρέσκια και μοντέρνα απόχρωσή της, προσθέτει μια νότα πρωτοτυπίας και ζωντάνιας σε κάθε ρούχο, προσφέροντας μια νέα προοπτική στο κλασικό γκρι.

Τα χρώματα αυτά συνδυάζονται επίσης για τη δημιουργία ενδυμάτων με σκανδιναβικό άρωμα, όπως τα πουλόβερ mouliné, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις αποχρώσεις. Αυτά τα μοναδικά ενδύματα διαθέτουν έναν αρμονικό συνδυασμό γκρίζων αποχρώσεων, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον και εκλεπτυσμένο οπτικό αποτέλεσμα που αποτυπώνει την ουσία του σκανδιναβικού στυλ. Χαρακτηρίζουν επίσης τη ζακέτα με ζώνη, το σήμα κατατεθέν της Falconeri χειμερινής μόδας, το οποίο περικλείει όλη την ποιότητα κατασκευής που συναντάμε σε όλη τη συλλογή. Αυτό το εμβληματικό ένδυμα συνδυάζει ζακάρ, κρόσσια και cable-knit πλέξη σε ένα μόνο κομμάτι, προσφέροντας ένα ακαταμάχητο μείγμα υφών και λεπτομερειών που ενσαρκώνει την ουσία της σοφιστικέ και κομψής αισθητικής της Falconeri.

ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Από αυτά τα σκανδιναβικά τοπία αντλεί την έμπνευσή της η γυναικεία συλλογή Falconeri και η παλέτα από ultrafine cashmere, μια τέλεια λύση για κάθε εποχή. Αποχαιρετά τα δυνατά χρώματα και αγκαλιάζει έντονες αλλά διακριτικές και ουδέτερες αποχρώσεις, για να δημιουργήσει μια γκάμα χρωμάτων όπου κανένα δεν κυριαρχεί στο άλλο για ένα τέλειο μείγμα ουδετερότητας.

Τα έντονα, φωτεινά χρώματα της άνοιξης δίνουν τη θέση τους σε φυσικά χρώματα που θυμίζουν φθινοπωρινά τοπία με φυλλώματα σε αποχρώσεις από το ebony και τα ruby κόκκινα μέχρι το chocolate, το coffee, το dark thyme, το Niagara blue και το baby pink - ένα must σε όλες τις συλλογές μας.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τις προτάσεις σουέτ και μεταξιού που τη συμπληρώνουν, όπως το νέο cargo παντελόνι και η pencil φούστα με σχισμή πίσω από μαλακό σουέτ ή η μεταξωτή φούστα – το ιδανικό passe-partout για τη σεζόν. Βρίσκουμε επίσης το εμβληματικό μεταξωτό πουκάμισο επανασχεδιασμένο σε πολλαπλά στυλ και με δύο νέα εντυπωσιακά prints: Moonlight, ένα print με γραφικά στοιχεία που θυμίζουν τον κόσμο των τατουάζ, με λευκό φόντο χιονονιφάδας και μαύρο μοτίβο, και Arabesque, ένα paisley print με πέτρινο φόντο και μοτίβο σε αποχρώσεις του ebony.

LIMITED AND SPECIAL EDITIONS

H συλλογή, επίσης, περιλαμβάνει δύο special editions και μία limited edition με λανσάρισμα τον Νοέμβρη.

SPECIAL EDITION: STARRY NIGHT

Η “Starry Night” Special Edition είναι μια εξαιρετική συλλογή που συνδυάζει πολυτελές κασμίρ και λαμπερά απλικέ με μια καινοτόμο dégradé ιδέα σε μαύρο, μπλε και χιονονιφάδα. Αυτή η αποκλειστική σειρά προϊόντων προσφέρει διαχρονική κομψότητα και μοναδική λάμψη εμπνευσμένη από την αιθέρια ομορφιά της έναστρης νύχτας.

Tα κομμάτια της συλλογής είναι:

Παλτό και σακάκι: Δύο εμβληματικά ενδύματα που ενσαρκώνουν την κομψότητα και την εκλέπτυνση, διακοσμημένα με λαμπερά απλικέ και εντυπωσιακά ντεγκραντέ εφέ.

Το πουλόβερ με ντραπέ πλάι και γυμνό ώμο είναι ένα τολμηρό και σαγηνευτικό ρούχο που προσδίδει μια πινελιά γοητείας σε κάθε ντύσιμο.

Κασκόλ, καπέλο και γάντια: Απαραίτητα αξεσουάρ, εμπλουτισμένα με αστραφτερά απλικέ και σοφιστικέ λεπτομέρειες, ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσετε μια εμφάνιση.

Το πουκάμισο πόλο και η ζακέτα με statement κουμπιά είναι κομψά και εκλεπτυσμένα ρούχα, στολισμένα με εντυπωσιακά κουμπιά και αστραφτερά απλικέ στα μανίκια ή στον γιακά, για να προσθέσουν μια πινελιά φωτός σε κάθε ντύσιμο.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης το εμβληματικό διπλής όψης, αμάνικο σακάκι με επένδυση από κασμίρ, ένα ευέλικτο και καινοτόμο ρούχο με cashmere lining και επιμήκη γιακά, ώστε να μπορεί να φορεθεί ανάποδα με τον γιακά να γίνεται statement όταν χρειάζεται, προσφέροντας μια μοναδική και δυναμική επιλογή στυλ.

LIMITED EDITION: WINTER CRYSTALS

Αυτή η αποκλειστική συλλογή leisurewear συνδυάζει την απαλότητα του κασμίρ με τη λάμψη των αστραφτερών λεπτομερειών. Τα τρία μονόχρωμα κομμάτια σε pearl grey προσφέρουν διαχρονική κομψότητα και μια μοναδική πινελιά φωτός, ιδανική για όσους αναζητούν άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

  • Το πουλόβερ: Μαλακό και πλούσιο, το πλεκτό κασμίρ αυτής της συλλογής διαθέτει φωτεινές λεπτομέρειες με τη μορφή γυάλινης σταγόνας και ασημένιων χαντρών που προσδίδουν σοφιστικέ ύφος και λάμψη στο ρούχο.
  • Το παντελόνι: Το κασμιρένιο παντελόνι προσφέρει απαράμιλλη άνεση και διαχρονικό στυλ. Εμπλουτισμένο με αστραφτερές λεπτομέρειες κατά μήκος των πλαϊνών ραφών, αυτό το ρούχο είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη και σοφιστικέ εμφάνιση, ακόμη και όταν χαλαρώνετε.
  • Η ολόσωμη φόρμα είναι το must-have ρούχο της σεζόν, και αυτή η pearl grey κασμιρένια εκδοχή δεν αποτελεί εξαίρεση. Με φωτεινές λεπτομέρειες κατά μήκος των τσεπών, αυτή η ολόσωμη φόρμα ενσαρκώνει το σύγχρονο και μοντέρνο πνεύμα της συλλογής "Winter Crystals".

Η “Winter Crystals” Limited Edition προσφέρει όχι μόνο στυλ αλλά και ευελιξία. Τα τρία μονόχρωμα κομμάτια μπορούν να φορεθούν μαζί για μια συντονισμένη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση ή ξεχωριστά για μοναδικά σύνολα. Όποια κι αν είναι η επιλογή, εγγυώνται διαχρονική κομψότητα και μια πινελιά φωτεινότητας καθ' όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

SPECIAL EDITION: ENCHANTED GARDEN

Η “Enchanted Garden” Special Edition είναι μία αποκλειστική συλλογή που ενσαρκώνει την ομορφιά και μαγεία των λουλουδιών στον κόσμο του κασμίρ. Αυτή η σειρά, αποτελούμενη από τρία μονόχρωμα κομμάτια σε χιονονιφάδα, προσφέρει μια μοναδική κομψότητα που ενισχύεται από φωτεινά floral patches, ιδανική για όσους αναζητούν μια νότα άνοιξης όλο το χρόνο.

  • Η καρδιά της συλλογής είναι το wrap-over top, ένα ευέλικτο και εκλεπτυσμένο ρούχο που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περίσταση. Αυτό το κομμάτι από pure cashmere ενσαρκώνει τη λεπτή ομορφιά και την αρμονία των λουλουδιών σε ένα πολυτελές ύφασμα.
  • Η κασμιρένια ζακέτα, προσφέρει άνεση και διαχρονικό στυλ. Στολισμένη με φωτεινές floral λεπτομέρειες, είναι ιδανική για τη δημιουργία μιας κομψής και σοφιστικέ εμφάνισης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • Το κασμιρένιο σορτς ολοκληρώνει τη συλλογή, προσφέροντας sporty κομψότητα και μια πινελιά θηλυκότητας. Με τα αλάνθαστα φωτεινά floral patches, αυτό το ρούχο είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας φρέσκιας, ανοιξιάτικης εμφάνισης, ακόμη και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.
Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης