Εννιά day-to-night staples που θα γίνουν η νέα fashion «εμμονή» σου

Εννιά day-to-night staples που θα γίνουν η νέα fashion «εμμονή» σου

Multi- tasking και στην γκαρνταρόμπα: Πώς θα δημιουργήσεις κομψές day-to-night εμφανίσεις

Βρισκόμαστε, ήδη, στην «καρδιά» του φθινοπώρου, περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο στους δρόμους της πόλης για να φέρουμε εις πέρας τις καθημερινές μας υποχρεώσεις -back to reality girl! Άλλωστε, τα after office events έχουν αρχίσει δυναμικά να διαδέχονται το ένα το άλλο και αυτό σημαίνει πως το πρωινό στυλ μας θέλουμε να είναι party ready για να μας ακολουθεί και το βράδυ. Ακόμα και αν μένουμε στο γραφείο μέχρι αργά, θέλουμε, λοιπόν, να έχουμε τη δυνατότητα με μερικές απλές κινήσεις, να μεταμορφώνουμε το στυλ μας από office σε glam.

Γίνεται; Γίνεται με το απαραίτητο seasonal update στην γκαρνταρόμπα σου, ακολουθώντας τα key trends της σεζόν. Βλέπεις, οι dopamine τόνοι και τα pastels δίνουν τη θέση τους σε σκούρες φθινοπωρινές αποχρώσεις και μοτίβα, οι μπαλαρίνες βγαίνουν στο προσκήνιο και τα αέρινα υφάσματα αντικαθίστανται από αυστηρά cuts που εναρμονίζονται με τη φθινοπωρινή διάθεση.

Επειδή, λοιπόν, ως fashion insider, γνωρίζεις καλά πως η γκαρνταρόμπα σου πρέπει να βασίζεται σε τέτοια items-«κλειδιά» που διαμορφώνουν εμφανίσεις για κάθε περίσταση και μεταμορφώνονται με μικρές αλλαγές, μία βόλτα στο Mediterranean Cosmos θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία. Πάμε;

All about bottoms

Η animal print τάση βρίσκεται ανάμεσα στα πιο διαχρονικά fashion statements όλων των εποχών και είναι πάντα relevant, οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από αυτήν. Το «κλειδί» για να συνδυάσεις αυτό το print, είναι να επιλέξεις μία midi λεοπάρ φούστα με σκίσιμο από το κατάστημα Massimo Dutti με tops ή πουκάμισα σε ουδέτερες αποχρώσεις. Βέβαια, αν θέλεις να δημιουργήσεις αντίθεση, τα ρούχα σε έντονα χρώματα, όπως το μπορντό και το κόκκινο, είναι επίσης μία καλή επιλογή.

Από την άλλη, τα κολάν έχουν παγιώσει πλέον τη θέση τους στο everyday styling, αποτελώντας ένα από τα πιο comfy go-to του street style. Ξεκινώντας από το πρωί στο γραφείο και καταλήγοντας στις βραδινές εξόδους, μπορείς να τα φοράς με κάθε ευκαιρία, ενώ μπορείς να πειραματιστείς και με τις πιο trending εκδοχές τους, όπως το μαύρο κολάν με τρουκς από το κατάστημα Kelly's Shop.

Dresses for the win

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο γοητευτικό από ένα ντραπέ φόρεμα, όπως αυτό που θα βρεις στο κατάστημα Mat Fashion,που αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου και αποτελεί hero piece, αφού μπορεί να φορεθεί σε casual εμφανίσεις αλλά και σε επίσημες περιστάσεις.

Από την άλλη, αν είσαι fan των patterns, το floral μακρυμάνικο φόρεμα με βολάν από το κατάστημα Parabita, είναι σίγουρα μία επιλογή που θα σε αναδεικνύει all day long.

Στο seasonal update της γκαρνταρόμπας σου, υπάρχει πάντα χώρος για mood boosting αποχρώσεις, όπως είναι το πράσινο. Αν το καλοσκεφτείς, άλλωστε, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην ντουλάπα της ένα πράσινο item, γι’ αυτό και εσύ, φέτος το φθινόπωρο, μπορείς να επιλέξεις ένα μακρυμάνικο jersey round neck φόρεμα σε πράσινη απόχρωση από το κατάστημα Marks & Spencer.

Shoes core

Συνεχίζοντας τις αναφορές στα trending χρώματα της σεζόν, το μπορντό δεν θα μπορούσε να λείπει από την «εξίσωση». Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύκολο χρώμα στους συνδυασμούς και στο styling που «έρχεται» να προστεθεί τώρα στη συλλογή παπουτσιών σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα ζευγάρι μπορντό γόβες με μαύρες λεπτομέρειες από το κατάστημα exé;

Από την άλλη, αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα παπούτσι που θα παραμείνει για ακόμα μία σεζόν must-have κάθε updated γκαρνταρόμπας, αυτό σίγουρα θα είναι οι μπαλαρίνες. Relevant και ταυτόχρονα διαχρονικές και ευέλικτες, οι δερμάτινες μπαλαρίνες BIBILOU NAILA από το κατάστημα Nak Shoes, θα σε εξυπηρετήσουν κάθε στιγμή της ημέρας.

Star accessory

Πολλές φορές, το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται μία day-to-night εμφάνιση για να κάνει τη διαφορά είναι ένα star αξεσουάρ που θα τραβήξει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Το choker είναι ένα τέτοιο αξεσουάρ που επέστρεψε στη μόδα με αυθεντικά 90s και feminine vibes. Οπότε, το επιχρυσωμένο τσόκερ με πέτρες ζιργκόν από το κατάστημα Bejewel by Thalia Exarchou είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αποπνέεις δυναμισμό day-to-night.

Update στο νεσεσέρ

Η αλήθεια είναι πως καμία γυναίκα δεν διαπραγματεύεται την αξία ενός καλού και μακράς διάρκειας concealer στο νεσεσέρ της. Σκοπός πάντα είναι να βρεις τη μορφή που σου ταιριάζει καλύτερα και συνεπώς έχει και τη μεγαλύτερη διάρκεια. Και όπως όλα δείχνουν, ένα concealer με ανάλαφρη και λαμπερή σύνθεση που εξασφαλίζει 24ωρη κάλυψη, ενυδατώνει και μειώνει τους μαύρους κύκλους, όπως είναι το Studio radiance serum-powered concealer από το κατάστημα MAC, είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Κάθε fashion insider «ορκίζεται» σε μία… multi-tasking γκαρνταρόμπα και αυτό γιατί αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να έχει τα staples που την εξυπηρετούν κάθε στιγμή της ημέρας, δίνοντάς της την ευκαιρία να μεταμορφωθεί. Οπότε, αν θέλεις και εσύ να πηγαίνεις από το γραφείο στα after office events με την ίδια φινέτσα, δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα στο Mediterranean Cosmos.

DPG Network