Street style inspo for teens: Οκτώ mid-season items για τα φθινοπωρινά καθημερινά looks

Τι θα φορέσεις τον Οκτώβριο; Trendy outfits εμπνευσμένα από τη spooky διάθεση του street style

Το φθινόπωρο θεωρητικά έρχεται την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς! Στην Ελλάδα ζούμε σε ρυθμούς καλοκαιριού μέχρι να έρθουν τα πρώτα κρύα, οπότε ο Οκτώβριος είναι ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας που νιώθουμε το βραδινό κρύο, παίρνουμε ζακέτα και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κατεβάσουμε σιγά-σιγά τα χειμωνιάτικα. Αυτό φυσικά, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ότι δεν έχεις βγει ακόμα για φθινοπωρινό shopping -ούτε εμείς.

Όταν, λοιπόν, πρόκειται για μία μεταβατική περίοδο, όπως το φθινόπωρο, όπου οι προγνώσεις του καιρού τείνουν να αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες, η εύρεση εύκολων και άνετων εμφανίσεων είναι απαραίτητη. Είτε είσαι μαθήτρια είτε φοιτήτρια, λοιπόν, εστιάζοντας σε εκείνα τα items που μπορούν να σε ανανεώσουν, να σε βάλουν στο πνεύμα της νέας σεζόν και να σου δώσουν τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσεις και κατά τη διάρκεια του χειμώνα που έρχεται, ο δρόμος θα σε βγάλει asap στο Mediterranean Cosmos για τα ψώνια της εποχής.

It's time for jackets

Τα ελαφριά πανωφόρια του φθινοπώρου αποτελούν ένα ολοκληρωμένο task για την ντουλάπα σου, γιατί αν λύσεις αυτό το ζήτημα έχεις σε μεγάλο βαθμό προσδιορίσει και το fall style που θα ακολουθήσεις. Aκόμα και αν φορέσεις το πιο απλό outfit στη σχολη ή στο σχολείο, aka λευκό top και denim, λοιπόν, η γκρι ζακέτα με ασημί κουμπιά από το κατάστημα Bershka, μπορεί να δώσει στυλ σε όλη σου την εμφάνιση.

Από την άλλη, το athleisure στυλ είναι μία τάση που κυριαρχεί εδώ και πολύ καιρό στο street style με τα it-girls να την υιοθετούν στις καθημερινές εμφανίσεις τους. Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ ένα combo που εκτός από στυλ θα δώσει στα looks σου μία cool διάθεση, δεν έχεις παρά να επιλέξεις την boxy ζακέτα με μπροστινές τσέπες από το κατάστημα Oysho.

Hoodies lover

Τα φούτερ είναι το καθημερινό staple που βλέπουμε να επιστρέφει όσο κανένα άλλο στο casual dressing -και όχι μόνο. Ναι, αυτό που φορούσες στο σχολείο και τώρα στο πανεπιστήμιο, επαναπροσδιορίζεται, αποτελώντας ιδανική πρόταση για βόλτες, εκδρομές, χαλαρές εξόδους και modern chic εμφανίσεις. Με το ριγέ φούτερ Peanuts με τον αγαπημένο snoopy, λοιπόν, από το κατάστημα Pull & Bear, είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσεις.

Checked pant

Την εποχή που τα prints είναι αναμφίβολα ό,τι πιο hot κυκλοφορεί, το καρό δεν θα μπορούσε να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κατάφερε να αναδειχθεί από το στυλ των punk στα 90s και χάρη στη διαχρονικότητά του παραμένει στη μόδα, αποτελώντας πλέον passe-par-tout. Οπότε τι έχεις να κάνεις εσύ από την πλευρά σου; Απλά να επιλέξεις ένα καρό παντελόνι με λάστιχο και ρίγα στο πλάι, από το κατάστημα Stradivarius, ως βάση για τα school outfits σου.

All about shoes

Αν μπορούσες να έχεις ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια στην ντουλάπα σου, μάλλον θα ήταν τα λευκά sneakers και συγκεκριμένα, τα λευκά UNO- SHIMMER AWAY sneakers με εσωτερικό πάτο Air-Cooled Memory Foam για εξαιρετική άνεση από το κατάστημα Skechers. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Συνδυάζονται τέλεια με όλα.

Ωστόσο για το φθινόπωρο, τα sneakers που ξεχωρίζουν είναι αυτά με το ζωηρό χρώμα, όπως τα adidas VL Court Bold Shoes από το κατάστημα SneakersTown με ψηλή πλατφόρμα που αναβαθμίζει το look σου. Και αρκεί να ρίξεις μία ματιά στις αγαπημένες σου fashionistas για να καταλάβεις ότι τα έχουν κάνει «πρωταγωνιστές» του street style.

Επειδή, όμως, τα shoe trends είναι πάντα στο ραντάρ σου, η νέα τάση που θέλει τις μπαλαρίνες να πλαισιώνουν κάθε outfit, σίγουρα δεν σε έχει αφήσει ανεπηρέαστη. Για να τις εντάξεις στο στυλ σου, αρκεί να επιλέξεις τις μπορντό βελούδινες μπαλαρίνες με λουράκι από το κατάστημα Migato.

Mini bag trend

Mini bag. Σε όποιο look και αν τη δούμε, είναι πάντα μία classy προσθήκη που χαρίζει διαχρονικότητα και ευκολία, ενώ χάρη στο mini μέγεθός της είναι και όσο updated πρέπει για να φέρνει την εμφάνιση 100% στο σήμερα. Οπότε, τι θα έλεγες για ένα καπιτονέ τσαντάκι-πορτοφόλι με πολλές θήκες από το κατάστημα Bijou Brigitte που θα σε συνοδεύει στις βόλτες μετά τα μαθήματά σου;

Halloween mood

Η αλήθεια είναι πως δεν σε παραπέμπουμε τυχαία να κάνεις το φθινοπωρινό σου shopping τον Οκτώβριο. Διότι πέρα από μία μεταβατική περίοδος, είναι και ο μήνας του Halloween. Νυχτερίδες, βελούδινα φορέματα, τούλινα headpieces, αράχνες και μυστηριώδη πλάσματα της νύχτας είναι όσα θα χρειαστείς για να «μεταμορφωθείς» και να μεταφερθείς απευθείας στο πιο spooky Halloween event για μικρούς και μεγάλους.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς από 24 έως 31 Οκτωβρίου στον εξωτερικό χώρο του Mediterranean Cosmos, κάνοντας «στάση» με τη μασκότ κολοκύθα και τον ξυλοπόδαρο, καθημερινά, σε πολλούς σταθμούς.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Επομένως, αν ψάχνεις το «κλειδί» για να ντυθείς καλά τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε, να ξέρεις ότι βρίσκεται στα basic n’ trendy items από το Mediterranean Cosmos, που μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά layers, τα οποία θα αφαιρείς ανάλογα τη θερμοκρασία. Έτοιμη, λοιπόν, να διαμορφώσεις το teen fall style σου με λίγη spooky διάθεση;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης