Λατρεύεις το στυλ της Carolyn Bessette Kennedy; Τρία iconic ρούχα της βγαίνουν τώρα σε δημοπρασία

Ναταλία Κατσακιώρη
Λατρεύεις το στυλ της Carolyn Bessette Kennedy; Τρία iconic ρούχα της βγαίνουν τώρα σε δημοπρασία

(Photo by Lawrence Schwartzwald/Sygma via Getty Images)

copyright Lawrence Schwartzwald

Ένα style icon των 90s που έχει περάσει στο «πάνθεον» των πιο elegant γυναικών. 

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1990. Η Νέα Υόρκη έχει περάσει από την περίοδο «εξυγίανσής» της και τώρα πια το lifestyle της γίνεται ό,τι πιο σοφιστικέ και επιδραστικό τη δεδομένη στιγμή. Ανάμεσα στους άλλους διάσημους που τριγυρνάνε στην περιοχή της Tribeca είναι φυσικά και το πιο hot ζευγάρι της περιόδου, ο John Kennedy Junior και η αγαπημένη του Carolyn Bessette. Εκείνη έγινε αυτόματα η νέα αγαπημένη «πριγκίπισσα» των Αμερικανών και είχε όλα τα προσόντα για να το κάνει. Όμορφη, ξανθιά και εντυπωσιακή, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Calvin Klein και style icon.

O Kim Jones αποχώρησε από τον οίκο Fendi -Το όνομα που φημολογείται ήδη ότι θα πάρει τη θέση του

Kennedy Crash Call

(AP Photo/Mitch Jacobson)

Δυστυχώς το τραγικό φινάλε του ζεύγους και της ίδια της Bessette είναι λίγο-πολύ γνωστό. Το αξιοθαύμαστο, ωστόσο, στην περίπτωσή της είναι ότι αν και έφυγε πολύ νέα από τη ζωή, μόλις στα 33 της χρόνια, το στυλ και η προσωπικότητά της παραμένουν επίκαιρα ακόμα και σήμερα. Ειδικά σε μία περίοδο που το nostalgic trend μεσουρανεί η Carolyn Bessette και το iconic στυλ της έχει γίνει και πάλι πηγή έμπνευσης για πολλές collections και νέες influencers. Ακόμα και το δημοφιλές γαλλικό brand της Jeane Damas αφιέρωσε μία ολόκληρη συλλογή και μία αντίστοιχη καμπάνια σε εκείνη, βρίσκοντας ένα μοντέλο σωσία της.

Carolyn Bessette: Το τρία items της ντουλάπας της που βγαίνουν σε δημοπρασία.

Ο οίκος δημοπρασιών Sothebys ανακοίνωσε ότι τρία iconic items από τη θρυλική ντουλάπα της Carolyn Bessette Kennedy θα βγουν προς πώληση από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου, ενώ το κοινό θα μπορεί να τα θαυμάσει από κοντά στη York Ave gallery από τις 5 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/reel/DA8V4TAxTp9/

Πρόκειται για το περίφημο vintage faux fur παλτό της με το οποίο την έχουν απαθανατίσει συχνά οι παπαράτσι. Η ίδια χάρισε το συγκεκριμένο παλτό το 1996 στην Rose Marie Terenzio και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 20.000 με 30.000$.

Photo-by-Carolyn-Bessette-Kennedy-in-New-York-New-York.-Den-yparxei-dia8esimh-perigrafh-gia-th-fwtografia...jpg

7 stylish σύνολα για να φορέσεις το μαύρο στο γραφείο τη μεταβατική περίοδο

Το δεύτερο item είναι ένα ολόμαυρο παλτό του οίκου Prada από μαλλί. Η ίδια το συνδύαζε συχνά με το κλασικό της μπλε τζιν παντελόνι, στρογγυλά γυαλιά ηλίου και την Spazzolato bag του ίδιου οίκου. Το τρίτο και τελευταίο piece είναι και το πιο ιδιαίτερο, ένα σταυρωτό μαύρο σακάκι του Yoji Yamamoto με το οποίο εμφανίστηκε στο Jacquiline Kennedy Onassis Medal Event στη Νέα Υόρκη και το οποίο εκτιμάται να φτάσει τις 20.000$.

John John kennedy and his wife Carolyn in New York

(Photo by Lawrence Schwartzwald/Sygma via Getty Images)

copyright Lawrence Schwartzwald
DPG Network