Après-Ski Wonderland: Πέφτει η θερμοκρασία και η νέα συλλογή των «WΕ ARE Design» είναι αυτό θέλουμε

Η ζωή μοιάζει με μια απόδραση για σκι - γεμάτη από ανεβοκατεβάσματα, στροφές, ανατροπές και προκλήσεις, αλλά πάντα είναι μια ξεχωριστή περιπέτεια και τώρα έχουμε τα κατάλληλα ρούχα για να ντυθούμε κομψά σε αυτήν την εκδρομή.

«Κάποιες φορές κυλάς απαλά στις πλαγιές, άλλες βρίσκεσαι με τη μούρη στο χιόνι μετά από μία πτώση. Κάποιες φορές περιμένεις υπομονετικά πάνω στο lift να σε πάει εκεί που πρέπει, άλλες νιώθεις ασταμάτητος κατεβαίνοντας αυτή τη δύσκολη-πίστα-που-δεν-μπορούσες-την-τελευταία-φορά», έτσι ξεκινάει το storytelling πίσω από τη νέα χειμερινή συλλογή του ελληνικού brand WE ARE Design.

La Garçonne: Μία festive συλλογή ρούχων φέρνει το Old Hollywood Glam στις εμφανίσεις μας

Μία συλλογή που ενσωματώνει στοιχεία του aprés ski dress code, aka jumpers, ολόσωμες φόρμες, fluffy μπλούζες και κοτλέ sets, με street glam κομμάτια από faux leather, με ευφάνταστα μοτίβα και σοφιστικέ γραμμές.

Κάποιες φορές επιλέγεις να πάρεις το χρόνο σου και να θαυμάσεις τη θέα από τη κορυφή, άλλες κολλάς στο πιο απότομο κομμάτι της διαδρομής και ψάχνεις τρόπο να σταθείς ξανά όρθιος. Μπορεί να πέσεις, μπορεί να δυσκολευτείς, αλλά πάντα υπάρχει μια νέα διαδρομή να δοκιμάσεις και να κατακτήσεις.

Το μυστικό είναι να σηκωθείς και να συνεχίσεις! Και μετά από μία τέλεια μέρα στο βουνό, ακολουθεί το Après-Ski: πάρτυ, κοκτέιλ, μουσική, γέλια και χαλαρές στιγμές με φίλους για να γιορτάσεις κάθε νίκη και κάθε πτώση.

Στην υγειά της διαδρομής, στη ζωή και στις πίστες! Η χειμερινή συλλογή του brand είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνολο όμορφων ρούχων. Είναι μια πρόκληση να γίνεις μέρος ενός κόσμου όπου η περιπέτεια και το στυλ ενώνονται. Κάθε κομμάτι δημιουργήθηκε για να σου θυμίζει ότι η πραγματική μαγεία αποκαλύπτεται όταν τολμήσεις να δοκιμάσεις. Ένα απλό βήμα και είσαι ήδη εκεί - στην Après-Ski Wonderland!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης